Reseller
bij Message To The Moon

Geef hier een nieuwe bestelling door of lees meer over reseller worden.

overige-producten-astronaut

Reseller
bij Message To The Moon

Geef hier een nieuwe bestelling door of lees meer over reseller worden.

Nieuwe bestelling? Geef ‘m hier door!

Reseller worden bij Message To The Moon?

Message To The Moon is een full-service telecomaanbieder in de zakelijke markt. Wij hebben als telecomaanbieder het doel om klanten te adviseren en te assisteren bij de implementatie en de integratie van hun nieuwe interactieve multimedia- en communicatie oplossingen. Wij redeneren vanuit de gedachte ‘techniek is ondergeschikt aan de wens’.

Het business model van Message To The Moon is dan ook zo samengesteld dat wij deze formule altijd waar kan maken. Wij vertegenwoordigen alle vooraanstaande telecomaanbieders, zowel nationaal als internationaal en wij zijn daardoor in staat om voor iedere opdrachtgever de beste oplossing te verzorgen.

Een partnership op maat

Een partnership met Message To The Moon wordt volledig naar de wensen van de partner ingericht. Message To The Moon wil namelijk dat de partner een positieve kijk heeft op de partnership en met plezier de producten aan haar klanten voorlegt. Wilt u bijvoorbeeld dat bij gesprekken met grote klanten graag een verkoper van Message To The Moon aanwezig is? Of dat u zich enkel specialiseert in één product? Geen enkel probleem! De wens van de partner staat centraal.

Ondersteuning vanuit Message To The Moon

Vanuit Message To The Moon wordt u ondersteund op alle vlakken waar u wilt. Message To The Moon zorgt ervoor dat u beschikt over alle benodigde informatie over de producten. Zo verstrekt Message To The Moon uitgebreide productbrochures en komt indien gewenst bij u op locatie een presentatie geven over de producten. Ook bij het verkooptraject krijgt u de ondersteuning die u wenst. Zit u bijvoorbeeld met een belangrijke klant om de tafel, of een klant die een gecompliceerde telecom vraagstuk heeft? Message To The Moon vergezelt u graag bij een verkoopgesprek zodat er gezamenlijk invulling kan worden gegeven aan de wens van de klant.

Productportfolio

Message To The Moon biedt een breed scala telecomdiensten aan. Door dit brede scala aan diensten kunt u als partner inspelen op de telecom wensen van úw klanten. Het telecomdiensten pakket dat Message To The Moon aanbiedt bestaat uit de volgende kernproducten:

  • Nationale servicenummers
  • Bedrijfsnummers
  • Internationale servicenummers
  • Interactive Voice Response (IVR)
  • SMS diensten
  • Fax diensten
  • ISDN & DSL
  • VoIP
  • Call Me Now

Eén aanspreekpunt

Niets is zo vervelend als onduidelijkheid over bij wie u moet zijn binnen een organisatie voor vragen en problemen. Om dit te voorkomen krijgt elke partner een eigen accountmanager aangewezen. Zo weet u precies bij wie u moet zijn voor uw vragen. En weet de accountmanager precies welke vragen en problemen u in het verleden heeft gehad. Zo kan er gewerkt worden aan een intensieve en vertrouwde relatie.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons, dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer weten of interesse om reseller te worden?

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.