Activeer uw servicenummer bij Message To The Moon

overige-producten-astronaut

Activeer uw servicenummer bij Message To The Moon

Activeer uw servicenummer
En betaal de eerste 6 maanden geen abonnementskosten

Op dit moment bent u in het bezit van een inactief servicenummer. Graag bieden wij u de mogelijkheid deze nu te activeren. Met een landelijk servicenummer kunt u namelijk gemakkelijk uw bereikbaarheid verhogen. Een servicenummer is makkelijk te onthouden en zorgt voor laagdrempelig contact. Klanten zullen niet snel twijfelen om te bellen waardoor u eventuele verkoopmogelijkheden, de klanttevredenheid en uiteindelijk uw omzet verhoogd.

Eindeloze mogelijkheden met uw servicenummer 

Standaard schakelen wij uw nummer rechtstreeks door naar het telefoonnummer van uw keuze. En door middel van de online telefooncentrale (IVR) zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo stelt u bijvoorbeeld een welkomsttekst in, keuzemenu’s of een routering op basis van postcode. Dit zijn slechts een paar van de vele opties voor uw telefooncentrale.

De eerste 6 maanden geen abonnementskosten!

Uitstekende klantenservice met uw servicenummer

Ons online platform biedt u toegang tot geavanceerde functionaliteiten zoals het instellen van openingstijden, gespreksopname, het aanmaken van groepen en het instellen van wachtrijen. Zo zorgt u ervoor dat uw klant altijd de juiste persoon aan de lijn krijgt, waardoor de kans op succesvolle interacties wordt vergroot.

Flexibiliteit gegarandeerd

Wilt u uw servicenummer tijdelijk pauzeren, de eindbestemming wijzigen of inzicht krijgen in de online rapportages? Dit is allemaal mogelijk met ons flexibele abonnement. Bovendien kunt u uw bellers in de wacht monitoren, zodat u altijd op de hoogte bent van de wachttijd en de kwaliteit van uw klantenservice kunt optimaliseren.

Geen verborgen kosten

Na de eerste 6 maanden betaalt u slechts €45,- per maand voor uw abonnement. En het beste nieuws: de aansluitkosten van €90,- nemen wij voor onze rekening! Hierdoor kunt u zonder zorgen uw servicenummer activeren en direct profiteren van alle voordelen die het biedt.

Vul het formulier in om uw servicenummer te activeren en begin meteen met het genieten van de voordelen. Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met u op voor de inrichting van het nummer!

Ja, ik wil mijn servicenummer activeren!