Sneller Internet

Gegarandeerd sneller internet op uw locatie. Voor dezelfde prijs!

overige-producten-astronaut

Sneller Internet

Gegarandeerd sneller internet op uw locatie. Voor dezelfde prijs!

Sneller Internet

Het snelste internet op uw locatie

Bij Message To The Moon helpen we u graag. Zo ook om het maximale uit uw internetverbinding te halen. Daarom bieden we u gratis sneller internet aan. Internet dat tot wel 4 keer sneller is. U betaalt slechts €75,- voor de modeminstallatie. De basis van een sterk en stabiel netwerk is het modem. Bij uw snellere internet ontvangt u van ons daarom een FRITZ!Box-modem in bruikleen. Hiermee is het draadloos bereikt en de internetsnelheid optimaal.

De tijdelijke aanbieding van Message To The Moon

We zullen uw internetverbinding gratis verhogen tot de hoogst haalbare snelheid op uw adres. Voor slechts €45,- per maand. Betaalt u nu minder? Dan verlagen wij de prijs voor u! Zo betaalt u nooit meer dan nodig is.

Naast de maandelijkse kosten betaalt u eenmalig €75,- voor de modeminstallatie. De aansluitkosten á €90,- krijgt u van ons cadeau. Onze monteur komt bij u op locatie om uw sneller internet te activeren en zal ervoor zorgen dat u de hoogst haalbare internetsnelheid op uw adres krijgt. Zo is internetsnelheid nooit meer een probleem voor uw onderneming.

Optioneel een servicebeurt

Naast het verhogen van uw internetsnelheid, kunt u er voor kiezen om uw gehele infrastructuur door de monteur te laten nakijken. Onze monteur zal tijdens deze servicecheck zorgen dat onder andere uw Wifi verbinding stabiel en veilig is zodat u geen last heeft van ongewenste bezoekers op uw netwerk. Tevens worden uw inkomende verbindingen gecontroleerd om de maximale stabiliteit van uw netwerk te garanderen. Uw internet zal dus volledig up-to-date zijn en weer veilig voor jaren gebruik.

Combideal

Optioneel installeert onze monteur direct onbeperkt HD-bellen op uw locatie. U belt voor een vast bedrag per maand met HD-kwaliteit. U betaalt per toestel, draadloos of bedraad, inclusief onbeperkt bellen!

Even samenvatten

  • Tot 4 keer sneller internet
  • Gratis upgrade van uw internetsnelheid
  • Uw maandbedrag verandert niet, wel uw internetsnelheid
  • De beste kwaliteit internet
  • Een complete installatie door een gecertificeerd monteur
  • Optioneel onbeperkt HD-bellen
  • Uw maandkosten gaan omlaag of blijven gelijk!

Wilt u meer weten of liever persoonlijk bestellen? Neem dan contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) om een van onze experts te spreken.

Ik wil Sneller Internet voor €45,- per maand óf mijn huidige maandbedrag!

  • Gegevens

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.