Mobiel abonnement Sky

Voor de minder intensieve gebruiker

Astronaut

Mobiel abonnement Sky

Voor de minder intensieve gebruiker

Enjoy communication
That’s out of this world

Ons Mobiel Sky pakket, speciaal voor de minder intensieve gebruiker. Met het Mobiel Sky abonnement bent u verzekerd van landelijke dekking en heeft u, naast onbeperkt bellen en sms’en, genoeg internet om uw mail te bekijken en uw whatsapps te versturen. En dit gaat razendsnel over het 4G netwerk.

En alléén bij Message To The Moon krijgt u standaard een beheer abonnement bij uw sim-only. Hiermee bent u altijd verzekerd van het beste advies en een abonnement dat bij u past. Betaal nooit méér dan nodig is. Lees hier meer over ons beheer abonnement.

Mobiel Sky van Message To The Moon

€11,99 per maand, per sim-only

  • Onbeperkt bellen en sms’en

  • 4G internet

  • 2 GB data

  • 24 maanden

  • Voor mailen en whatsapp

  • Beheerabonnement

  • Optioneel all-risk verzekering

illustration-telefonie

Details

Sim-Only van Message To The Moon

Bij Message To The Moon leveren we sim-only’s over het netwerk van uw keuze. Omdat wij als onafhankelijke telecomprovider vinden dat u het beste van het beste verdient, zoeken we graag samen met u naar de beste oplossing. Of dit nou een abonnement bij KPN, Tele2, Vodafone, T-mobile of een andere provider is. Bij Message To The Moon zorgen we dat u krijgt wat u nodig heeft. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is!

Mobiel Sky

Met Mobiel Sky belt u onbeperkt naar vast en mobiel binnen Nederland. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. Daarnaast heeft u 2 Gb internet over 4G. Dit is genoeg om regelmatig uw mails te lezen en te whatsappen. Wilt u meer internet, kijk dan naar onze Moon of Stars abonnementen.

Een toestel bij uw abonnement; leasen of kopen?

Ook helpen we u bij Message To The Moon graag aan een nieuw toestel. Zo kunnen we voor u al de populaire toestellen leveren tegen concurrerende prijzen in combinatie met een leaseabonnement. Heeft u liever een toestel dat écht van u is, kunnen we geheel nieuwe toestellen leveren of refurbished toestellen. Ook deze toestellen komen tegen een zeer concurrerende prijs! Neem contact op met onze experts om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

illustration-telefonie

Beheer abonnement

U heeft geen zin meer om te zoeken naar het beste abonnement voor uw mobiele telefonie. U wilt een goed toestel, een abonnement waarbij u niet meer betaalt dan u verbruikt en iemand spreken die uw situatie begrijpt wanneer u een vraag heeft. Zonder dat u daarvoor lange tijd in de wacht hoeft te staan. Speciaal voor u hebben wij het Mobiel beheer abonnement!

Het Mobiel beheer abonnement van Message To The Moon is een abonnement waarbij we uw mobiele telefonie voor u beheren. Dit betekent dat we u zo proactief adviseren over uw mobiele abonnement aan de hand van uw verbruik en wensen. U krijgt een persoonlijke accountmanager die u tijdig een aanbod doet voor een abonnement, met of zonder toestel, dat perfect bij uw verbruik aansluit. Daarnaast helpen we u bij vragen en problemen met uw toestel of abonnement. Kortom, compleet ontzorgd voor slechts €0,95 per maand!

illustration-telefonie

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

illustration-telefonie

Extra opties

Voor slechts €20 per maand bent u altijd verzekerd van een werkend toestel. Met de toestelservice van Message To The Moon is uw toestel verzekerd tegen val, water en stootschade. Daarnaast bouwt u elke maand tegoed op voor uw volgende toestel. Zo kunt u in 2 jaar tijd tot wel €240 opgespaard hebben voor uw volgende toestel!

Wordt nóg bereikbaarder dan u al bent en verhoog uw omzet gemakkelijk met een servicenummer bij Message To The Moon. Kies voor een laagdrempelig 0800 nummer of een omzet verhogend 0900 nummer. Wilt u een meer landelijke uitstraling met een 085 nummer of liever meerdere vestigingen aansluiten met een 088 nummer. Bij Message To The Moon helpen we u graag aan de beste oplossing voor de scherpste prijs. Samen met u zoeken wij het nummer van uw voorkeur uit en richten deze helemaal in naar uw voorkeur.

Greetinq is voicemail 2.0 waarbij personalisatie en gemak centraal staan. Door middel van personalisatie is het mogelijk om verschillende bellers, verschillende voicemails te laten horen. Selecteer op basis van telefoonnummer of groepen. Bijvoorbeeld een Duitstalige voicemail voor een Duitse beller. Of een persoonlijke voicemail voor een persoonlijke relatie. Stel gemakkelijk meerdere voicemails in en kies zelf wie welke voicemail te horen krijgt. Beluister uw voicemail op uw mobiel of online. En om het delen van voicemails gemakkelijker te maken, wordt de voicemail ook (optioneel) naar de email verzonden in MP3 formaat. Beheer dit alles gemakkelijk in de online omgeving van Greetinq

Corporate maatwerk

+31 088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!