3 februari 2020

Altijd de beste deal met Mobiel Beheer

3 februari 2020

Altijd de beste deal met Mobiel Beheer

Wat is mobiel beheer?

Als het om telefoonabonnementen gaat is er veel keus op de markt. Té veel keus volgens veel mensen. Logisch dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet als u op zoek bent naar de beste deal. Als uw huidige abonnement afloopt krijgt u normaal gesproken een aanbod van uw huidige provider, maar deze is vaak niet de goedkoopste. U wilt een goed toestel en een betaalbaar abonnement welke goed aansluit bij uw wensen als het gaat om gebruik en belminuten. Voor deze mensen biedt het abonnement Mobiel Beheer uitkomst.

Een persoonlijke accountmanager tot uw beschikking

Maar wat krijgt u nou precies? Mobiel beheer is een abonnement waarbij uw mobiele telefonie wordt beheerd door Message To The Moon. Dit betekent dat wij u proactief adviseren over uw Een persoonlijke accountmanagermobiele abonnement aan de hand van uw verbruik en uw wensen. U krijgt hiervoor een persoonlijk accountmanager die u tijdig een aanbod doet voor een abonnement. Uw accountmanager staat altijd voor u klaar als het gaat om vragen en problemen over uw toestel of abonnement.

De voordelen van Mobiel Beheer op een rijtje:

  • U krijgt een accountmanager tot uw beschikking
  • Laat u adviseren over uw abonnement.
  • Betaal nooit te veel voor uw abonnement.
  • U krijgt een aanbod voor een abonnement dat perfect bij u past.

Mobiel beheer staat eigenlijk gelijk aan zorgen verminderen. Door u te laten adviseren door experts hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar de beste deal, zodat u meer tijd overhoud voor belangrijkere zaken! Voor slechts €0,95 per maand heeft u een persoonlijke accountmanager tot uw beschikking die voor u aan de slag gaat. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar als u zit met vragen of problemen over uw huidige abonnement. Neem eens een kijkje op onze pagina voor Mobiel Beheer.