Conference call

Vergaderen op afstand. De ideale oplossing om op elk gewenste dag en tijdstip te vergaderen.

overige-producten-astronaut

Conference call

Vergaderen op afstand

Uw Conference call

Gratis vergaderen op afstand

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen niet op kantoor werken. Er wordt bijvoorbeeld meer vanuit huis gewerkt. Het komt daardoor ook vaker voor dat er online vergaderingen gehouden worden. Message To The Moon komt ondernemers daardoor tegemoet met een GRATIS conference call. 

Waarom een gratis conference call?

Bij Message To The Moon weten we hoe vervelend het kan zijn om een vergadering in te plannen. Een afspraak op kantoor is niet altijd even makkelijk te realiseren. Bomvolle agenda’s of thuiswerkende deelnemers zijn vaak de oorzaak. Een conference call is dan de ideale oplossing. Zo kunt u altijd en overal vergaderen met collega’s of andere partijen.

Met de gratis conference call:

  • Kunt u altijd en overal vergaderen
  • Krijgt u beschikking over uw eigen vergaderbox met pincode
  • Is het niet nodig om te reserveren; vergader wanneer u wilt
  • Plant u eenvoudig een vergadering in

Wilt u een persoonlijke conference call zodat u altijd en overal kunt vergaderen? Dat kan via deze link.

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. Vervolgens ontvangt u een telefoonnummer en een toegangscode van ons. Daarmee kunt u uw gratis conference call opzetten. De door u opgegeven deelnemers ontvangen eveneens een mail. Hierin staat een telefoonnummer en een persoonlijke pincode die zij dienen te gebruiken om in te loggen op de conference call. Zo weet u zeker dat alléén de uitgenodigde gasten toegang hebben tot uw conference call!

Uw GRATIS conference call

[formassembly formid=4720019]