Conference call

Vergaderen op afstand. De ideale oplossing om op elk gewenste dag en tijdstip te vergaderen met een kleine of grote groep deelnemers.

overige-producten-astronaut

Conference call

Vergaderen op afstand

Video conference

Gratis vergaderen op afstand

Het houdt niet op: videovergadertool Zoom deelde niet alleen data met Facebook, het lijkt ook slordig met wachtwoorden en bevat kwetsbaarheden waar hackers mee uit de voeten kunnen. Gelukkig zijn er alternatieven die niet alleen betere kwaliteit bieden, maar ook nog eens uw privacy beter kunnen waarborgen! De video conference tool van Message To The Moon is daar een van. Deze software is standaard voorzien van een versleuteling waardoor andere gebruikers niet mee kunnen luisteren.

Waarom een gratis video call?

Bij Message To The Moon weten we hoe vervelend het kan zijn om een vergadering in te plannen met verschillende partijen. Een afspraak op kantoor is niet altijd even makkelijk te realiseren. Bomvolle agenda’s of thuiswerkende deelnemers zijn vaak de oorzaak. Een video call is dan de ideale oplossing. Zo kunt u blijven zitten waar u zit en is het opzetten van een vergadering gemakkelijker dan ooit. U zet zo een gratis vergadering in een paar klikken op met een kleine of grote groep deelnemers. Een halfuurtje op de eigen werkplek vergaderen is een stuk makkelijker in te plannen dan een fysieke vergadering op een afgesproken locatie.

Naast het (video)bellen biedt Message To The Moon extra functionaliteit die veel andere services nog niet aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het delen van uw scherm om een presentatie te geven of een document te laten zien. Daarnaast kunt u uitgebreide statistieken zien van alle deelnemers over onder andere hun spreektijd en de kwaliteit van de verbinding.

Met de gratis video call:

  • Kunt u overal en altijd vergaderen
  • Krijgt u uw eigen room waarin u mensen kunt uitnodigen.
  • Is het niet nodig om te reserveren; vergader wanneer u wilt
  • Is het makkelijker om een vergadering in te plannen

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. U ontvangt dan van ons een persoonlijke link om uw gratis video call op te zetten. De door u opgegeven deelnemers ontvangen eveneens een mail met de link om in de video call te komen. Zo weet u zeker dat alléén de uitgenodigde gasten toegang hebben tot uw conference call!

Uw GRATIS video call

[formassembly formid=4816001]

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.