Minimumspend

overige-producten-astronaut

Minimumspend

Uitleg over minimumspend

Wat is Minimumspend?

Minimumspend is het gecommitteerde verkeersvolume uitgedrukt in euro’s. Bij een Minimumspend van € 100,- gaan we dan ook uit dat er minimaal € 100,- aan verkeerskosten worden gemaakt. Deze afspraak wordt vastgelegd in het contract waarbij we u een tarief bieden op basis van het minimumspeld bedrag.

Waarom wordt gebruik gemaakt van Minimumspend?

Op basis van het verwachte verkeersvolume kunnen wij u bij een groter volume een scherper verkeerstarief aanbieden. Dit komt doordat het wij op basis van verwachte verkeersvolume scherp kunnen inkopen bij onze leveranciers.

Hoe wordt de Minimumspend vastgesteld?

Minimumspend wordt bij aanvang van het contract vastgesteld op basis van de verwachtingen van het volume voor het nummer.

Waarom krijg ik de Minimumspend gefactureerd?

Als het verwachte volume niet wordt gehaald kunnen we de afgesproken scherpe tarieven niet handhaven. In dit geval factureren we het verschil tussen de Minimumspend en het daadwerkelijke verkeersvolume aan u door. U vindt dit terug op uw reguliere factuur.

Wat als ik veel minder of meer verkeer op mijn nummer heb?

Het kan voorkomen dat er na verloop van tijd veel minder of meer verkeer op het nummer is. Neem dan contact op met uw accountmanager om te kijken of de  tarieven nog wel bij uw situatie passen.