Samenwerken in de Cloud waar en wanneer u wilt

overige-producten-astronaut

Samenwerken in de Cloud waar en wanneer je wilt

Thuiswerken is geen uitzondering meer. Gelukkig is het steeds makkelijker om op afstand met elkaar te werken. Maar hoe zorg je ervoor dat de of uw efficiënt blijft samenwerken en gemakkelijk bestanden met elkaar kunt delen? Onze oplossing: Samenwerken in de Cloud. Maar wat is dat nu precies?

Wat is cloudopslag?

Veel bedrijven slaan hun data intern op, vaak op een lokale schijf. Dat betekent dat de of uw data op een computer staat. Niet erg handig dus, als je op een andere computer of vanaf je mobiel werkt en je wilt deze bestanden openen. Daarom bieden we ‘Cloud in Amsterdam’ als alternatief. Hiermee staat je data niet langer op één plek, maar bevindt zich in een netwerk van servers, samen de Cloud.

Voordelen van Cloud in Amsterdam

Je bestanden in de Cloud opslaan biedt veel voordelen als het gaat om gemak, veiligheid en het financiële plaatje.

  • Altijd en overal toegang

Het grote voordeel van je documenten en foto’s opslaan in de Cloud is dat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en een apparaat om je bestanden te openen.

  • Samenwerken in de Cloud

Daarnaast maakt Cloud in Amsterdam het mogelijk om real-time same nte werken in de Cloud. Je hoeft niet meer je bestanden via de mail te sturen. Je kunt namelijk met meerdere mensen tegelijk in hetzelfde bestand werken.

  • Lokale Cloudopslag

Ook hoeft u niet bang te zijn dat je bestanden onveilig zijn of in handen komen van grote Amerikaanse giganten, zoals Google en Microsoft. Wij maken gebruik van een eigen datacenter in Amsterdam en Open Office programma’s.

  • Online back-up

Maar hoe zit dat dan met de back-up van je bestanden? Deze maken wij voor je. Wij zorgen dat je gegevens extra beveiligd zijn met een online back-up. Je bestanden worden automatisch op een andere server opgeslagen, zodat je gegevens nooit verloren gaan.

  • Opschalen is dikgedrukt

Hoe meer data je hebt, hoe duurder het is om dit veilig op te slaan op lokale servers. Met Cloud in Amsterdam betaal je alleen voor de cloudopslag die je daadwerkelijk gebruikt. Ook zijn de Open Office pakketten inbegrepen. Je hoeft hier dus geen extra licentiekosten voor te betalen.

Probeer gratis cloudopslag uit

Wil je graag zelf ervaren hoe het is om samen te werken in de Cloud? Probeer dan Cloud in Amsterdam voor 30 dagen gratis uit.