11 mei 2020

Intelligent geografisch nummer

11 mei 2020

Intelligent geografisch nummer

Uw internationale business in een lokaal jasje met een InGeo nummer

Bent u met uw bedrijf actief in meerdere landen maar wilt u wel een lokale indruk maken op uw klanten? Dan is een InGeo-nummer de perfecte oplossing. Een InGeo-nummer staat voor een Intelligent Geografisch nummer. Dit is een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Het voordeel van een geografisch nummer is dat het netnummer uit een specifiek geografisch gebied komt. Door middel van een intelligent systeem worden inkomende telefoontjes op dit nummer automatisch doorgeschakeld naar uw vaste lijn, mobiele telefoon op IP adres, waar dan ook ter wereld! Hierdoor bent u direct lokaal vertegenwoordigd zonder dat u overal afzonderlijk filialen hoeft op te zetten. Zo is uw organisatie beter bereikbaar en handelt u uw telefoonverkeer efficiënter af.

Uw klanten zullen uw virtuele nummer herkennen als een lokaal nummer. Dit nummer kunnen zij bellen tegen een lokaal of nationaal tarief. Uw nummer zorgt op deze manier voor meer vertrouwen in uw merk of bedrijf, wat kan leiden tot meer telefoontjes en meer bestellingen!

Voor wie is een InGeo-nummer interessant?Ingeo

Een InGeo-nummer is interessant voor bedrijven die ook in het buitenland actief zijn met werkzaamheden en hier graag een lokale uitstraling willen hebben. Ook voor grensbedrijven kan een InGeo-nummer van het naastgelegen land interessant zijn. Zo betalen de klanten met een buitenlands nummer geen internationale gesprekskosten.

Hoe het werkt:

Stelt u zich even voor: U bent met uw bedrijf actief in Finland en wilt graag dat potentiële klanten een herkenbaar nummer kunnen bellen. In Finland bellen ze met de prefix + 358.  Samen met u gaan we op zoek naar een nummer met de prefix +358. Een nummer dat het beste bij u en uw onderneming past. Wij zorgen ervoor dat dit nummer in Finland beschikbaar is. Dit wordt gedaan door middel van een intakeformulier waar u zelf aangeeft in welke landen u allemaal bereikbaar wilt zijn. Voor uw nieuwe internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft simpelweg aan op welk toestel uw nieuwe nummer moet overgaan en wij doen de rest.

Net als bij een nationaal servicenummer kunt u uw intelligente servicenummer volledig naar wens inrichten. U heeft alle voordelen van onze Interactive Voice Response dienst. Zo stelt u gemakkelijk postcoderoutering of een keuzemenu in. Op deze manier weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen!

Message To The Moon

Bij Message To The Moon kunt u kiezen voor een InGeo-nummer in meer als 200 landen! U kiest de landen waarin u een nummer wilt activeren en wij regelen de rest. Bent u benieuwd in welke landen wij een InGeo-nummer aanbieden? Bekijk hiervoor onze InGeo pagina.