19 mei 2020

Premium rate nummer

19 mei 2020

Premium rate nummer

Verdien op uw internationale nummer met een Premium Rate Nummer

Verdien op uw internationale nummer met een Premium Rate nummer. Deze nummers zijn vergelijkbaar met de Nederlandse 0900 nummers. Deze servicenummers zijn niet gratis voor de beller. De eigenaar van het nummer bepaalt namelijk zelf welk tarief de beller betaalt. Dit kan een tarief per minuut (tot €1,- per minuut) of een vast bedrag per gesprek (tot €1,60) zijn. Met deze nummers is het dus mogelijk om als nummer-eigenaar te verdienen aan de gesprekken.

Dit zie je vaak terug als bedrijven bepaalde diensten aanbieden over de telefoon. Voor Erotische telefoonlijnen of technische ondersteuning over de telefoon worden 0900-nummers vaak gebruikt. Andere diensten waaraan gedacht kan worden zijn bijvoorbeeld weersvoorspellingen en sportuitslagen.

Hoe werkt dit in het buitenland?

Wilt u niet alleen in Nederland maar ook op internationaal niveau een servicenummer gebruiken waarvoor u een vergoeding vraagt aan uw klanten? Dan bent u op zoek naar een Premium Rate nummer. Vergelijkbaar met een 0900-nummer, maar de nummers zijn per land verschillend. Let dus goed op in welke landen u uw nummers bereikbaar wilt hebben!

Met een internationaal servicenummer bent u over de hele wereld bereikbaar, ook al bent u alleen gevestigd in Nederland. Naast het verhogen van uw klantvriendelijkheid en bereikbaarheid geeft het uw bedrijf bovenal een internationale uitstraling.

Voor wie is een Premium Rate nummer interessant?Premium rate nummers

Een Premium Rate nummer is interessant voor bedrijven die hun klanten uit het buitenland tegen een verhoogd tarief het nummer laten bellen. Op deze manier worden de kosten voor een internationaal nummer gedrukt of kan geld worden verdiend met het telefoonnummer. U heeft voor uw eigen internationale nummer geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. Zo kunt u uw telefoonnummer gewoon uit laten komen op uw vaste telefoon of dynamisch op uw mobiele telefoon. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

Afhankelijk van uw wensen kan een Premium Rate nummer worden doorgeschakeld naar het land waarin is gebeld of naar één centrale locatie. De regels en de mogelijke tarieven voor het gebruik van Premium Rate nummers zijn afhankelijk van het land waarin het nummer actief is.

Inclusief IVR

Net als bij de nationale servicenummers kunt u uw internationale servicenummers volledig naar wens inrichten. Wij helpen u hier graag bij zodat u zeker weet dat u de opties krijgt die u echt gaat gebruiken. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

Message To The Moon

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit een Premium Rate nummer uit meer dan 57 landen! Samen met u zoeken we naar de nummers die het beste bij u en uw onderneming passen en zorgen we ervoor dat deze in de gewenste landen beschikbaar zijn.