Cloudopslag met OnlyOffice voordeliger dan Microsoft 365

overige-producten-astronaut

Cloudopslag met OnlyOffice voordeliger dan Microsoft 365

Overal toegang tot uw documenten en foto’s, hoe fijn is dat? u bent vast bekend met de Office 365-apps van : Microsoft, zoals Word, Excel en PowerPoint. Hiervoor betaalt u een dure licentie en dat is niet nodig. We bieden onze cloudopslag Cloud in Amsterdam aan in combinatie met het gratis alternatief voor Office 365: OnlyOffice. Dat betekent voordelige cloudopslag en efficiënt samenwerken in de Cloud.

Voordelen OnlyOffice

Als je gewend bent aan de Microsoft Office programma’s, is het misschien even wennen met OnlyOffice. Maar er zijn ook voordelen: vergelijkbare Office-programma’s, geen hoge licentiekosten en je kunt meerdere documenten in tabbladen openen.

  • Vergelijkbare Dikgedrukt

Hoewel er een aantal verschillen zijn tussen OnlyOffice en Microsoft 365, is er ook een gemene deler. OnlyOffice biedt vergelijkbare programma’s als Microsoft 365, zoals Word, Excel en Powerpoint. Maar dan in een iets ander jasje. De vormgeving en functies komen redelijk overeen. De programma’s hebben iets minder functies, wat het zelfs overzichtelijker maakt.

  • Geen dure licentiekosten

Het grote voordeel van OnlyOffice is dat we het bij onze cloudopslag ‘Cloud in Amsterdam’ gratis aanbieden. Je hoeft dus Geen extra maandelijkse licentie kosten.

  • Documenten in tabbladen

Een ander voordeel van OnlyOffice is dat je meerdere documenten in aparte tabbladen kunt tonen. Je kunt ze eventueel losmaken en individuele vensters openen, vergelijkbaar met browsers, en zo meerdere documenten naast elkaar weergeven. Dat werkt nog eens efficiënt.

Microsoft 365 voor gevorderden

Als je een gevorderde gebruiker bent van Word en Excel, dan volstaat OnlyOffice misschien niet. Daarom bieden we ook cloudopslag in combinatie met Microsoft 365.

Probeer gratis cloudopslag uit

Wil je graag zelf ervaren hoe het is om samen te werken in de Cloud met OnlyOffice of Microsoft 365? Probeer dan Cloud in Amsterdam voor 30 dagen gratis uit.