3 april 2020

Bellen via Teams

3 april 2020

Bellen via Teams

Een groot deel van de bedrijven in Nederland heeft besloten (voor begrijpelijke redenen!) om haar medewerkers voor onbepaalde tijd thuis te laten werken. Om de productiviteit binnen deze organisaties niet verloren te laten gaan wordt er gretig gebruik gemaakt van programma’s waardoor afdelingen ook thuis nog succesvol kunnen samenwerken. Zo wordt er bijna 4 keer zoveel gebruik gemaakt van video conference tools als normaal!

(Bekijk hiervoor ook eens de gratis conference call module van Message To The Moon!)

Met Microsoft Teams is het niet alleen mogelijk om te videobellen maar ook om bestanden delen en te verwerken in 1 handig programma. En door een nieuwe samenwerking van Message To The Moon en Microsoft Teams is het nu ook mogelijk om te bellen (en gebeld te worden) via Microsoft Teams! Samenwerken was nog nooit zo effectief!

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams doet goede zaken. Dit is een alles-in-1 oplossing voor teams van alle maten: Projectgroepen, familievergaderingen of voor hele afdelingen. Voor iedereen die op afstand wilt samenwerken dus. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en om digitaal te vergaderen.

Naast chatten en videobellen is het met Microsoft Teams ook mogelijk om gemakkelijk bestanden te delen en te bewerken door middel van de integratie van Microsoft Office (dat zijn programma’s als Outlook Email, Excel, Word en Powerpoint). Teams is namelijk helemaal geïntegreerd met Microsoft Office. Verder kan je het installeren op zowel je laptop, computer of mobiel. Je bent op deze manier dus altijd klaar voor een vergadering.

Bellen met Microsoft Teams

Bent u nog niet overtuigd van de functionaliteit van Microsoft Teams? Message To The Moon tilt het niveau van Microsoft Teams nóg een stukje hoger. Message To The Moon kan namelijk voor een koppeling zorgen tussen uw eigen telefoonlijn en Microsoft Teams! Dit zorgt ervoor dat u met Teams ook kunt bellen naar vaste en mobiele nummers.

Versterk uw communicatie door oproepen met chat en vergaderingen in Microsoft Teams te verenigen en voeg flexibiliteit toe aan uw vergaderingen met een inbelnummer, geïntegreerd in elke online vergadering. Dankzij de integratie met Outlook plant u eenvoudig een belafspraak of vergadering met uw hele team. Aan het vergaderverzoek voegt u eenvoudig uw actielijsten, notulen en/of presentaties toe!

Heeft u al een telefoonlijn? Dan kunt u gewoon uw huidige nummer gebruiken voor Microsoft Teams. Message To The Moon regelt de integratie. Als u nog geen nummer heeft krijgt u deze van ons. U mag zelf kiezen wat voor nummer u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk 085 nummer of een regionaal netnummer!

Functionaliteiten van bellen met microsoft teams

(klik voor een groter plaatje)

Wat wordt er precies aan de dienst toegevoegd?

Als u uw telefoonlijn koppelt aan Microsoft Teams wordt er een heel nieuw menu aan de interface toegevoegd. Hier ziet u uw gesprekshistorie, uw contacten, uw voicemail en kunt u uiteraard bellen vanuit een gebruiksvriendelijke interface!

Message To The Moon

Message To The Moon koppelt uw telefoonlijn aan het Microsoft Teams account zodat u, naast alle functionaliteiten van Microsoft Teams, onbeperkt kunt bellen en gebeld kunt worden. Voor maar €7,50 per maand (per gebruiker)!

______________________________________________________________________________________________________________

Microsoft Teams downloaden op je telefoon? Hier zijn wat handige links:

Apple store logoKlik hier om Microsoft Teams te downloaden voor Apple

Logo google playKlik hier om Microsoft Teams te downloaden voor Android