Internet glasvezel van Message To The Moon

Speciaal  voor de ondernemer die alles uit het internet wilt halen

telefonie-cosmos

Glasvezel in de regio Amsterdam

Met Internet Glasvezel kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge snelheid Down én Up. Ideaal voor grotere ondernemingen en de ondernemer die alles uit het internet wilt halen.

“KPN gaat 320.000 huishoudens in Amsterdam aansluiten op glasvezel”
KPN begint begin 2020 met de aanleg van glasvezel in de wijk Amsterdam-Buitenveldert en in Amsterdam-Noord. Daarna volgen meer wijken zodat uiteindelijk 320.000 huishoudens over glasvezel van het bedrijf moeten kunnen beschikken. – Tweakers (06-12-2019)

Glasvezel van Message To The Moon

Glasvezel wordt in Nederland onder andere door de volgende netwerken geleverd: KPN, T-Mobile, Ziggo, Tele2, Eurofiber, Vodafone, DELTA en Afiber.

Woont u in de regio Amsterdam en wilt u direct op uw locatie in Amsterdam over glasvezelsnelheid beschikken? Bestel glasvezel vandaag nog bij Message To The Moon. Wij leveren u binnen een week glasvezelsnelheid!

Omdat wij via alle netwerken in Nederland glasvezel kunnen leveren bent u niet afhankelijk van de leversnelheid van uw provider. U krijgt direct de snelst leverbare internetverbinding op uw locatie.

Glasvezelsnelheid (met 4G/5G backup) Glasvezel Fiber
100 Mbit/s download 100 Mbit/s 1:1 (Up en Down)
€65,- per maand €229,- per maand
Snel leverbaar! €1750 eenmalige graaf en aanlegkosten

Wij zetten na uw bestelling onze gespecialiseerde monteur aan de slag om het netwerk aan te leggen en waar nodig te graven. De levertijd is afhankelijk van vergunningen (6 tot 12 weken). Echter je kunt direct over glasvezelsnelheid beschikken door onze radio/4G/5G/VDSL verbindingen.

We leveren direct de beloofde snelheid! Door onze prioriteitsmeldingen in het netwerk van uw locatie is glasvezel daarna zo snel als mogelijk geleverd.

De voordelen van Message To The Moon:

 • Glasvezelsnelheid binnen 1 week geleverd
 • Netwerk onafhankelijk
 • U Beschikt gelijk over glasvezelsnelheid met onze radio/4G/5G/VDSL verbindingen.
 • WAN/VPN over andere netwerken mogelijk.

Wenst u ook een 020 telefoonnummer uit de regio Amsterdam? U vraagt eenvoudig een 020 aan bij Message To The Moon door de extra optie telefoonnummer te selecteren op het bestelformulier.

 • Glasvezelsnelheid in de regio Amsterdam!

 • Het beste internet met glasvezel

 • Glasvezelaansluiting op uw locatie

 • Even snel uploaden als downloaden

 • 100% storingsvrij met onze 4G/5G back-up verbinding

 • Inclusief dedicated spraakverbinding

Dedicated Glasvezelverbinding

Vanaf €229,- per maandUw gegevens


*Daadwerkelijke eenmalige kosten kunnen afwijken. Deze prijs wordt op uw locatie berekend en heeft te maken met de afstand tussen uw locatie en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. 


Details

Onbeperkt internet

Met Internet Glasvezel van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding. De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de grote afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Met glasvezel zijn de geleverde snelheden vaak symmetrisch. Dat wil zeggen dat zowel up- als download snelheid gelijk zijn.

Met glasvezel van Message To The Moon kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. En dankzij de zeer hoge snelheid van 100Mbit/s Down en 100Mbit/s Up over glasvezel is uw verbinding snel genoeg om al uw e-mails en webpagina’s snel te laden. Uw internet is nog nooit zo snel geweest!

100% storingsvrij! (Door onze 4G/5G back-up verbinding)

U leest het goed, 100% storingsvrij. Dat betekent dat u nooit storing heeft op uw internetverbinding. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze extra back-up verbinding. Als het glasvezelinternet het (voor welke reden dan ook)even niet doet pakt uw 4G/5G back-up deze verbinding gelijk over. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Hieronder leest u een beschrijving van onze aangeboden pakketten:

met ons glasvezelpakket wordt er een glasvezelverbinding rechtstreeks tot aan de meterkast op uw locatie gelegd. Dit zorgt voor razendsnel zakelijk internet, zelfs als u met meerdere gebruikers gebruikmaakt van het netwerk.

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Met Glasvezel Fiber leggen wij een persoonlijke kabel aan vanaf het dichtstbijzijnde internetknooppunt (of de wijkcentrale) tot aan uw bedrijf. Met deze verbinding krijgt u een persoonlijke glasvezelverbinding, deze deelt u dus niet met andere bedrijven of particulieren. Op deze manier wordt de snelste verbinding altijd gegarandeerd.

Wij rekenen standaard €1750 voor de graafkosten die met deze aanleg gemoeid gaan. In de praktijk kan dit afwijken en heeft alles te maken met de afstand tussen uw bedrijf en het internetknooppunt. Wij komen bij u op locatie om de afstand te bepalen!

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 088 8000 800.

U kunt ons ook mailen op het e-mailadres sales@messagetothemoon.nl.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!