Voordelen van 4G

overige-producten-astronaut

.

Bent u traag internet in buitengebieden zat?

Als u traag internet zat bent, dan is 4G de juiste oplossing en een goed alternatief voor ADSL of zelfs glasvezel. Op deze pagina komen de voor- en nadelen naar boven van 4G en waarom 4G wellicht iets voor u is.

Iedereen kent het wel, traag internet. Vooral in buitengebieden is dit een veelvoorkomend probleem. Buitengebieden zijn gebieden wat buiten de bebouwde kom ligt en niet optimaal internet kunnen ontvangen. Het lang wachten van inladen van websites lijkt voor de meeste achter de rug, maar tegelijkertijd beschikken veel mensen nog niet over een snelle internetverbinding. In buitengebieden is dit een groot probleem, omdat daar vaak niet de juiste faciliteiten voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan het niet beschikken over de juiste kabels. Dit probleem is nu verleden tijd dankzij 4G. Dit is een verbinding waarmee huishoudens tot wel 50 MB per seconde kunnen halen, zelfs in het buitengebied.

Wat zijn de voordelen van 4G?

De internetters in buitengebieden herkennen het probleem. U wilt gaan internetten en het duurt eeuwen voordat een pagina ingeladen is. Laat staan als u iets wilt streamen of als u een video wilt afspelen. In de tussentijd kunt u prima even een kopje koffie zetten. Als er dan ook nog meerdere personen gebruik maken van het netwerk is het helemaal afgelopen met de pret. Dit is natuurlijk zeer onwenselijk. 4G zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurd.

Er kan met 4G namelijk een snelheid behaald worden van zo’n 10 tot maar liefst 50 MB halen en dit terwijl via de kabel 1 tot 5 mb mogelijk is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over traag internet of dat u probleemloos video’s kan bekijken en eventueel kan streamen. Dit zelfs met meerdere personen tegelijk. Klik hier voor meer informatie.

Voor de meest afgelegen internetters is dit dus de oplossing. Als u gevestigd bent in een buitengebied, dan vinden de meeste providers het namelijk niet interessant om een kabel naar uw voordeur te leggen. Met 4G heeft u hier dus geen last meer van en geniet u van razendsnel internet.

Is 4G dan echt zo geweldig?

Voor internetters in het buitengebied is dit zeker een goede oplossing. U kunt zelf bepalen hoeveel data u wilt aanschaffen. Message To The Moon biedt namelijk meerdere pakketten aan. Wilt u onbeperkt data? Of wilt u liever 100GB. Dit is totaal aan u en onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren.

De pakketten zijn inclusief modem, dus deze hoeft u niet zelf aan te schaffen. De 4G modem wordt Plug & Play geleverd. Dit betekend dat u geen ingewikkelde installaties hoeft te verrichten, dit is namelijk al gedaan. U kunt de modem dus eenvoudig aansluiten en binnen 10 minuten bent u online.

Bent u geïntresseerd? Klik dan hier voor onze pakketten.

.

Wat is 4G voor op de zaak?

4G staat vooral bekend als internet voor uw mobiel. Maar de snelle 4G verbinding kunt u ook gebruiken voor uw laptop, PC en server. Dit om optimaal van het internet te kunnen genieten. Hierdoor kunnen buitengebieden waar geen goede DSL-dekking is en geen verbindingen zoals kabel of glasvezel aanwezig zijn, alsnog gebruik maken van een snelle internetverbinding. Door het aanleggen van een 4G verbinding heeft u dus geen last meer van traag internet

4G modem

Voor deze 4G verbinding is een 4G modem nodig. Deze modem is hetzelfde als de traditionele DSL router. Het enige verschil is dat de 4G modem is voorzien van een simkaart, waardoor stabiel internet mogelijk is. Om Thuis een 4G internetverbinding te maken heb je een 4G router nodig. De 4G modem zorgt dat het signaal is huis wordt ontvangen waarna de router de verbinding omzet naar een Wifi-signaal.

Message To The Moon biedt ook onbeperkt internet aan. Hierdoor kunt u eindeloos genieten van de internetverbinding. Wij bieden meerdere pakketten aan en op deze manier kunt u zelf bepalen welk pakket het beste bij u past. Voor elke extra internetverbinding die u bij Message To The Moon aanschaft krijgt u 10% korting .

Onze specialisten staat altijd voor u klaar om u van advies te voorzien. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft of als u een voorstel op maat wilt

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.