Uw glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Nu met tijdelijk aanbod

overige-producten-astronaut

Uw glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Daarom is Message To The Moon specialist op het gebied van glasvezel. Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij de goede prijs-kwaliteit bieden die u wilt voor uw verbinding. Betrouwbaarheid en snelheid staan bij Message To The Moon altijd voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn voor uw klanten.

Het tijdelijke aanbod

We zouden het leuk vinden als u klant bij Message To The Moon te mogen verwelkomen. Daarom doen we u graag een voorstel. U betaalt namelijk ons glasvezeltarief van €229,- voor uw verbinding. Dat is een stuk goedkoper dan de prijs dat u nu betaalt.

De voordelen van Message To The Moon

  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Onze kwalitatieve AVM Fritz!Box in bruikleen.
  • Inclusief een dedicated telefonieverbinding voor optimale kwaliteit van uw telefoongesprekken.
  • Inclusief een vast IP adres zodat u altijd op hetzelfde, unieke IP adres bereikbaar bent.
  • Overzichtelijke factuur en inzage in uw data.
  • Optimale service & bereikbaarheid

Uw glasvezelverbinding verhuizen en besparen

Wilt u uw glasvezelverbinding naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Eventuele eenmalige kosten worden altijd in overleg in rekening gebracht. Als u het hier niet mee eens bent kunt u de aanvraag kosteloos annuleren.

Wij zorgen ervoor dat uw verbinding van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon met een 2+1 contract. Onze servicemonteur komt bij u op locatie langs en zorgt ervoor dat alles het naar behoren doet.  U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.