Uw gratis geografisch nummer

overige-producten-astronaut

Uw gratis geografisch nummer

U heeft van Message To The Moon een gratis geografisch nummer gekregen. Deze nummers zijn ideaal voor MKB’ers en ZZP’ers. Met dit professionele nummer kunt u gebeld worden én het nummer kosteloos laten doorverbinden naar uw mobiele telefoon. Vermeld uw nieuwe nummer op uw website, visitekaartjes en de KvK om professionaliteit en lokaliteit uit te stralen naar uw klanten.

Extra opties voor uw nieuwe nummer

Wij geven u een gratis nummer om u op weg te helpen naar succes. En we hopen natuurlijk dat u in de toekomst ook andere diensten bij ons afsluit. Zo zijn er talloze opties om de functionaliteit van uw nieuwe nummer uit te breiden. Laat uw nieuwe nummer bijvoorbeeld uitbreiden met een welkomsttekst, keuzemenu of een wachtrij met wachtmuziek door middel van een online telefooncentrale.

Wilt u ook nummers kunnen bellen met uw geografische nummer? Kies dan voor onze Qaller App. Deze app geeft u niet alleen de mogelijkheid om ook uit te bellen met uw nummer, maar ook om zelf te bepalen waar uw nieuwe nummer naar doorgeschakeld word. Zo kunt u uw nieuwe nummer ook laten doorschakelen naar een vaste telefoon of naar het toestel van uw collega.

Heeft u een vaste werkplek en bent u op zoek naar een vast toestel? Voor €15,- per maand krijgt u een vast toestel van Message To The Moon en kunt u ongelimiteerd bellen en gebeld worden. U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe nummer door te laten schakelen naar dit toestel.