Hoe werkt online post versturen?

overige-producten-astronaut

Verstuur je papieren post met een e-mail

Het liefst wilt u uw post digitaal versturen. Maar u weet ook: een brief die op de mat valt, heeft meer impact. Message To The Moon biedt dé oplossing voor dit probleem. Met de Briefpost API kunt u online post versturen, die in een echte envelop bij uw klanten arriveert.

Papieren post per e-mail versturen bespaart veel tijd

Als post versturen niet uw core business is, kan dit een onaangename bijkomende klus zijn. Zeker nu we zoveel thuiswerken. Want waar staat uw bureau? En waar staat de printer? Is er nog wel genoeg inkt? Waar zijn de enveloppen, de adresstickers, de postzegels? Waar is de dichtstbijzijnde brievenbus eigenlijk?

Post versturen is een tijdrovende bezigheid. Tijd die u beter kunt besteden aan waar u goed in bent. Kies ervoor om uw fysieke post digitaal te verzenden. u hoeft alleen de brief nog te schrijven. Message To The Moon doet de rest.

Voor wie is papieren post per e-mail versturen interessant?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu accountant bent of zeilinstructeur, iedereen kan online post versturen via de e-mail. U kunt facturen laten versturen, afspraakbevestigingen. Maar ook prijsopgaven, uitnodigingen, herinneringen, marketinguitingen en andere belangrijke post.

U kunt voor unieke gelegenheden eveneens digitaal post versturen die op de analoge mat valt. Denk aan een persoonlijk Sinterklaasgedicht, een kleurplaat voor Pasen of iets anders ludieks. Laat uw medewerkers weten dat er aan ze gedacht wordt! Alles wat op A4-tjes past, versturen we voor u. Van A tot Z.

Hoe werkt het versturen van papieren post per e-mail?

Online post versturen kan op twee manieren. U kunt opdrachten doorgeven via de e-mail, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de Briefpost API. Hiermee kun t u bestanden (PDF of Word) gemakkelijk uploaden in het systeem van Message To The Moon. En daarna zorgen de geautomatiseerde processen voor de rest. U kunt kiezen voor directe verwerking (€0,95 per brief) of naast tijd óók geld besparen met het verzenden van dezelfde post naar meerdere ontvangers (€0,40 per brief).

Als u kiest voor de API, kunt u ook gebruikmaken van twee extra mogelijkheden: een eigen ‘briefbakje’ en retourpost met antwoordnummer. Probeer de online post versturen service van Message To The Moon 2 maanden gratis uit.