10 december 2019

De fax blijft populair

10 december 2019

De fax blijft populair

De fax toen en nu

Wie dacht dat de fax een machine uit het verleden was, heeft het goed mis. De fax blijft populair! Apotheken, ziekenhuizen en de medische diagnostiek maken er nog volop gebruik van. Per jaar worden er nog zo’n 17 miljard faxberichten verstuurd. Een fax is dan ook erg eenvoudig en veilig te gebruiken. Dankzij deze eenvoud blijft de fax een prima te gebruiken medium voor bedrijven. De fax heeft een uitstekende integratie met e-mail, multifunctionele printers en CRM. Daarnaast is een faxapparaat een stuk moeilijker te hacken dan bijvoorbeeld een computer of mailservice, zolang de fax maar wel regelmatig geüpdatet wordt met de laatste patches.

Waarom blijft de fax populair?

Fax2EmailFaxen heeft veel voordelen ten opzichte van e-mailen. Een fax heeft veel weg van een aangetekende brief. Hierdoor gebruiken veel bedrijven nog altijd de fax om te communiceren. Rechtsbanken accepteren in veel gevallen nog altijd geen documenten via e-mail. Met een online fax oplossing is het mogelijk om via de e-mail de fax te versturen. Email2Fax wordt dit genoemd.

En wilt u meerdere faxen tegelijk versturen? Dit is niet mogelijk met een traditioneel faxapparaat, maar is voor online faxen geen probleem. En bovendien een stuk beter voor het milieu! Net als bij de normale fax krijgt u altijd een bevestiging als de fax is aangekomen. Bijkomend voordeel is dat verstuurde en ontvangen faxen gelijk in een digitaal archief komen te staan. Hierdoor is er altijd overzicht.

Message To The Moon

Als u gebruik maakt van de online fax service van Message To The Moon krijgt u een nieuw geografisch telefoonnummer uit de regio. Of een niet geografisch gebonden 085-nummer. Ook is het mogelijk om een al bestaand faxnummer over te nemen, zodat u voortaan online de faxen binnen krijgt op hetzelfde faxnummer.

Bekijk onze online fax oplossingen, of neem contact met ons op voor meer informatie.