Activeer uw servicenummer

overige-producten-astronaut

Activeer uw servicenummer

Activeer uw servicenummer

Message To The Moon helpt u met het activeren van uw nummer. Profiteer van deze tijdelijke actie en betaal geen activatie of maandelijkse kosten. Activeer uw inactieve nummer om te voorkomen dat deze wordt ingetrokken. Na het aanvragen zal de activatie binnen enkele dagen geregeld zijn.

Activatiekosten: € 0,- (normaal € 90,-)
Maandelijkse kosten: € 0,- (normaal €45,- per maand)

U betaalt enkel de kosten voor het gebruik van het nummer, de verbruikskosten bedragen; starttarief € 0,039 + € 0,065 per minuut. Voor bellers die vanaf een mobiele telefoon bellen geldt een toeslag van 0,145. Een 0900 nummer wordt standaard geactiveerd met een tarief van €0,10 per minuut. Naast de activering bieden wij u een 2-jarig abonnement aan.

Hoe gaat de activatie in zijn werk?
Wij zullen uw nummer direct activeren, hier hoeft u geen actie meer voor te ondernemen. Wij schakelen het nummer door naar het bij ons bekende nummer. Heeft u speciale wensen? Dan regelen wij dat uiteraard graag voor u in, welkomstteksten, keuzemenu’s of routering op basis van postcode behoren allemaal tot de mogelijkheden. Dit zijn slechts een paar van de opties. Onze experts staan voor u klaar met een gratis consult.

Activeer uw servicenummer

Bedrijfsgegevens

Uw gegevens