Verkort 0800/0900 nummer

overige-producten-astronaut

Verkort 0800/0900 nummer

Wilt u makkelijker bereikbaar zijn voor uw klanten? Dan is het verkorte 0800/0900 servicenummer precies wat u zoekt.

Waarom verkorte servicenummers?

Een kort nummer bestaande uit 8 cijfers is simpelweg makkelijker te onthouden dan een nummer bestaande uit 11 of 12 cijfers. Hierdoor wordt er een drempel weggenomen bij de klant met als doel dat er meer klanten naar uw servicenummer bellen. Als een klant afhaakt door een te lang servicenummer dan gaat er een potentiële sale verloren. Dit kan u geld kosten en dit kan worden verholpen door een kort servicenummer. Een servicenummer staat daarnaast ook nog zeer professioneel voor u als bedrijf.

Er is een verschil tussen de 0800 en de 0900 nummers. De keuze tussen deze nummers ligt aan waar u met uw bedrijf naar op zoek bent. U bepaald wat de beller betaald. Wilt u liever de laatste drempel wegnemen voor uw klanten door de servicekosten voor eigen rekening te nemen, dan is het verkorte 0800-nummer precies waar u naar op zoek bent. Of wilt u juist extra omzet genereren voor uw onderneming, dan is juist het verkorte 0900-nummer wat u nodig heeft.? Wat uw wens ook is, bij Message To The Moon bent u op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Simpelweg, u bestelt het nummer dat beschikbaar is en Message To The Moon vraagt het voor u aan. U ontvangt vaak al binnen twee weken het nummer op basis van beschikbaarheid.  Als u een nummer wilt hebben, maar hebben wij deze niet op voorraad. Dan moet het nummer aangevraagt worden bij ACM. Message To The Moon helpt u bij het aanvragen van deze nummers. Het ACM heeft aanvullende voorwaarden gesteld aan het gebruik van deze servicenummers. Wij doen ons uiterste best om het voor de ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Als u een nummer kiest uit onze voorraad kunnen wij voor u het nummer per direct doorschakelen naar uw huidige telefoonnummer. U kunt binnen één werkdag al bereikbaar zijn op uw nummer. Het nummer hebben wij namelijk al binnen één werkdag voor u ingeregeld.

Kies één van onze direct beschikbare nummers.

 

Beschikbare nummers

Verkorte 0900 nummers
Verkorte 0800 nummers

.

Wilt u beter bereikbaar zijn?

Een verkort 0800/0900 servicenummer is een exclusief nummer en is zeer gewild bij de ondernemers. Bij Message To The Moon heeft u al een verkort servicenummer voor slechts € 45,- per maand. Ook zitten er eenmalige aanvraagkosten aan verbonden. De kosten daarvan bedragen €250,-.

De keuze is aan u en wij staan klaar om u daarin te adviseren. U vraagt een nummer aan en wij zorgen dat het nummer beschikbaar is. Mail of bel ons gerust en wij zorgen dat er een specialist klaarstaat om u te helpen.

U machtigt Message om uw nummer aan te vragen bij het ACM en wij doen de rest. Zodra het nummer aan u is toegekend leveren wij het zo snel mogelijk op. Dit is vaak al binnen twee. In de tussentijd krijgt u een test nummer geleverd en bent u gewoon bereikbaar.

.

Bestel een verkort 0900/0800 nummer

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw internet pakket uitbreiden met onze extra opties.