Overloop

overige-producten-astronaut

Overloop

Voor klanten is het niet fijn dat wanneer zij uw organisatie proberen te bereiken, telkens het telefoonnummer in gesprek is. De gemoedstoestand van de klant verslechtert en uw gratie daalt. Dit geldt voor zowel algemene telefoonnummers binnen uw organisatie als persoonlijke telefoonnummers van medewerkers. Misschien had een collega dezelfde vraag wel direct kunnen beantwoorden. Met de overloopfunctie hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u een gesprek mist. Probeert een klant u te bereiken, maar is uw telefoonnummer in gesprek? Dan schakelt deze na verloop van tijd automatisch door naar de volgende persoon in rangorde.

Wat is overloop?

Met overloop bedoelen we bij Message to the Moon niet de gang op de bovenverdieping. In de telecommunicatie gaat dit om meerdere telefoonnummers die zijn toegekend aan eenzelfde bedrijfsnummer. Probeert een klant een telefoonnummer te bellen, waarop u momenteel niet kunt antwoorden? Dan schakelt het gesprek automatisch over naar de tweede persoon op de lijst. Eventueel zelfs naar een derde, vierde of… U snapt het wel. Zo loopt uw klant nooit tegen een muur aan en ontvangt deze direct antwoord.

Voor welke bedrijven is overloop handig?

Binnen zowel grote als kleine organisaties is het handig om overloop toe te passen. Zolang uw organisatie over een telefoonlijn beschikt die door meerdere personen wordt bemand, is overloop een uitstekende oplossing. Dit geautomatiseerde systeem zorgt er zo voor dat uw klant altijd een gepaste en beschikbare medewerker te spreken krijgt. Ongeacht of er nu twee of twintig mensen zijn aangesloten op het telefoonnummer.

Welke voordelen levert overloop mijn organisatie op?

Overloop toepassen binnen uw organisatie is niet alleen praktisch voor uw klanten. Ook binnen uw organisatie kent overloop veel voordelen. Wat dacht u van:

Snelle wijzigingen
Nieuwe medewerkers binnen uw organisatie die aan het telefoonnummer toegevoegd dienen te worden? Bij Message to the Moon zijn wijzigingen binnen 24 uur doorgevoerd, want uw organisatie staat natuurlijk nooit stil.

Houd rapportages bij
Exact weten hoe vaak klanten naar uw organisatie bellen of hoe vaak een gesprek overloopt naar een collega? Bij Message to the Moon houden we de statistieken voor u bij. Deze werken we netjes voor u uit in gepaste rapportages.

Volledig geautomatiseerd
U hoeft niet bang te zijn om telefoongesprekken te missen. Zodra de overloop eenmaal is ingesteld, heeft u er geen omkijken meer naar. Telefoongesprekken lopen automatisch door naar een collega.

Pas overloop toe op uw bedrijfsnummer

Heeft u interesse om een overloop door te voeren op uw bedrijfsnummer? Dan helpt Message to the Moon u graag om dit te realiseren. Dit is mogelijk op een al bestaand bedrijfsnummer, maar ook op een geheel nieuw aan te vragen nummer. Neem contact met ons op en ontvang gepast advies op maat voor uw organisatie. Zo mist u straks geen enkel telefoongesprek meer.

Bestel een overloop voor uw nummer

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV / zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.