Wachtrij

overige-producten-astronaut

België

Een muziekje tijdens het wachten

Een wachtrij is ideaal als u meer bellers heeft dan dat er medewerkers beschikbaar zijn om de telefoontjes op te nemen. Deze belpieken vangt u goed op met behulp van een wachtrij. U kunt een wachtrij instellen voor elk servicenummer van Message To The Moon.

U stelt eenvoudig een wachtmuziekje in voor uw wachtrij. Of kies ervoor om een opgenomen bericht af te laten spelen zodat uw bellers precies weten wat ze kunnen verwachten als ze een medewerker te spreken krijgen.

De voordelen van een wachtrij:

Vergroot uw bereikbaarheid

Met een wachtrij zijn bellers bereid om te wachten. Het geeft de beller het idee dat ze zó aan de beurt zijn. Hierdoor raakt u uw bellers niet kwijt en voorkomt u boze berichten en eventueel klachten. Door een opgenomen bericht in te spreken warmt u uw bellers op voor het gesprek. Zo wordt de bereikbaarheid van uw organisatie beter.

Beantwoord al uw gesprekken

Gesprekken missen is jammer. Elk belletje kan leiden tot een sale, een offerte of een goede review voor uw bedrijf. Vang uw bellers op om ze iets later van dienst te zijn of biedt de mogelijkheid om een bericht achter te laten zodat u ze terug kunt bellen op een tijdstip waar op het u uitkomt.

Pas de wachtrij aan naar uw wensen

U regelt de wachtrij precies in zoals u wilt. Zo kunt u eenvoudig uw wachtrij limiteren tot een maximaal aantal bellers of een maximaal aantal minuten. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een bericht achter te laten voor uw bedrijf wanneer de limieten van de wachtrij is overschreden.

Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf

Een wachtrij instellen voor uw nummer geeft een professionele en klantvriendelijke uitstraling voor uw bedrijf. Niks is zo vervelend voor uw beller om direct een “in gesprek” toon te horen wanneer ze u proberen te bereiken.

Combineer uw wachtrij

Naast het instellen van een wachtrij kunt u nog veel meer doen met onze eigen online telefooncentrale. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een keuzemenu, een openingstijdentabel voor uw nummer of de mogelijkheid om alle gesprekken op te nemen.

Vraag een wachtrij aan voor uw eigen nummer

Of kies voor een nieuw nummer van Message To The Moon. Voor slechts €25,- per maand heeft u al een wachtrij voor uw 085, 088, 0800 of 0900 servicenummer.

Bestel een wachtrij voor uw nummer

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV / zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.