16 september 2022

Waarom kiezen voor een Vast op Mobiel integratie?

Door vaste lijnen en mobiele telefoons in de telefoonomgeving te integreren, kunnen bedrijven van veel voordelen profiteren. Verlaag bijvoorbeeld de telefoonkosten en verbeter de bereikbaarheid. Maar er zijn nog andere redenen waarom organisaties hiervoor kiezen. We hebben een 5 redenen om te kiezen voor Vast op Mobiel.

Kostenbesparing

Dankzij de integratie van Vast op Mobiel kunnen collega’s gratis bellen tussen hun kantoren en vestigingen via vaste en mobiele toestellen. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en een betere bereikbaarheid. Met één abonnement en één factuur worden ook de kosten voor vaste en mobiele telefonie duidelijk en inzichtelijk. Dit maakt het veel makkelijker om belgedrag binnen uw organisatie te analyseren en verbeteringen door te voeren voor bereikbaarheid of kostenbesparing.

Verhoog de klanttevredenheid

De centrale omgeving van alle telefonie geeft u betere controle over zowel bereikbaarheid als klanttevredenheid. Met lage latentie, snelle gerichte overdrachten krijgt u overal dezelfde gesprekskwaliteit. Dit komt direct het klantcontact en de klanttevredenheid ten goede. Slechte bereikbaarheid wordt ervaren als een slechte service.

Dezelfde functies op alle apparaten

Door vaste lijnen en mobiele telefoons te integreren, zijn de voordelen en belfuncties van vaste telefonie ook beschikbaar op mobiele apparaten binnen uw bedrijf. Denk aan het doorverbinden van gesprekken, kijk of collega’s beschikbaar zijn, check het adresboek van uw organisatie door middel van een koppeling met het CRM-systeem of bekijk uw oproepgeschiedenis. Ook kunnen gebruikers zelf bepalen wanneer ze het toestel zakelijk of privé gebruiken. Dankzij gecentraliseerd beheer is dit eenvoudig te beheren en kunnen klanten direct telefonische ondersteuning krijgen.

Onderhoud en beheer

Het onderhouden van twee afzonderlijke omgevingen voor vaste en mobiele communicatie betekent dat organisaties twee verschillende infrastructuren moeten onderhouden. Hierdoor heeft u minder controle over de beschikbaarheid en is het veel minder efficiënt.

Opmaat naar Unified Communications

Unified Communications, of UC, is een waardevolle oplossing voor bedrijven die de beschikbaarheid, samenwerking of productiviteit willen verhogen. Dit is een brede term voor het integreren van communicatiediensten zoals spraak, instant messaging, het delen van documenten, video en webconferenties. De Vast op Mobiel integratie is hier ook een onderdeel van.

De Vast op Mobiel integratie is een stap in de goede richting om zakelijke telefoons te vereenvoudigen, de toegankelijkheid en efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Als u overweegt de bereikbaarheid te verbeteren, kosten te verlagen, telefonie met Voice over IP (VoIP), nieuwe centrales, of Unified Communications, overweeg dan om vaste en mobiele lijnen te integreren.