28 mei 2020

Bereik uw doelgroep snel en efficiënt met een SMS

28 mei 2020

Bereik uw doelgroep snel en efficiënt met een SMS

De mogelijkheden van onze SMS service

De SMS (oftewel “short message service”). Iedereen heeft er wel eens een verstuurd. De SMS was oorspronkelijk ontworpen als deel van de gsm, maar is tegenwoordig beschikbaar voor een groot aantal typen mobiele netwerken.

Zoals uitgelegd in de vorige blog over onze SMS diensten is de SMS voor bedrijven een waardevol marketinginstrument. Binnen een bedrijf kan de SMS zowel intern worden ingezet (bijvoorbeeld om je medewerkers het laatste rooster door te sturen) als extern worden gebruikt om bestaande of potentiële klanten te benaderen. Met behulp van een SMS portal of SMS API wordt deze benadering een stuk makkelijker gemaakt. bereik uw doelgroep op deze manier met een gepersonaliseerde SMS!

Bereik eenvoudig uw doelgroep met een SMS APIBereik uw klanten met onze SMS mogelijkheden

Bent u overtuigd van de kracht van de SMS? Dan is een SMS API wellicht een goede integratie voor uw bedrijf. Met de SMS API is het mogelijk om sms berichten te verzenden vanaf uw eigen website. Eigenlijk is deze API niets meer als een stukje code dat ervoor zorgt dat uw platform kan “praten” met het platform dat de SMS berichten verzend. Op deze manier is het mogelijk om eenvoudig grote aantallen aan SMS berichten te versturen met data die persoonlijk is voor de ontvanger. Verstuur op deze manier veilig informatie zoals inloggegevens, of gebruik de sms om two factor authentification in te zetten.

Dit is een ideale manier om snel en makkelijk uw doelgroep te bereiken. Optioneel kunt u ook SMS berichten ontvangen via een virtueel 06-nummer of een SMS keyword (dit is een kort sms nummer ). Deze ontvangen SMS berichten worden afgeleverd op een webserver naar keuze óf krijgt u binnen per email (SMS 2 E-mail).

Met onze SMS API kunt u de volgende punten zelf instellen:

  • Het verzenden van SMS berichten vanuit uw eigen CRM systeem of website met behulp van onze API.
  • Het verzenden van SMS berichten in bulk.
  • U bepaalt en stelt zelf de afzender in.

SMS Portal

U kunt er ook voor kiezen om in onze SMS portal in te loggen. Ook vanaf onze gebruiksvriendelijke portal kunt u gepersonaliseerde sms’jes sturen naar ontvangers! En ook hier is het mogelijk om met één druk op de knop een grote groep ontvangers te bereiken via de SMS.

U mag zelf bepalen welke naam u als afzender gebruikt. Als u een SMS bericht wilt versturen aan een grote groep (bijvoorbeeld als u uw klantenbestand een gelukkig nieuwjaar wilt wensen) dan upload u hiervoor simpelweg een CSV bestand met alle nummers waar de SMS heen moet.

Waarom bij Message To The Moon?

Wij koppelen snel en eenvoudig onze SMS API met uw eigen website, database of CRM-systeem. Zo kunt u vaak op dezelfde dag nog gebruik maken van onze diensten en berichten versturen en ontvangen. Daarnaast staan wij altijd paraat om u te helpen met het toepassen van SMS marketing en het gebruiken van een SMS oplossing op maat.