Uw glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Met nu een tijdelijk aanbod!

overige-producten-astronaut

Uw glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Daarom is Message To The Moon specialist op het gebied van glasvezel. Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij de goede prijs-kwaliteit bieden die u wilt voor uw verbinding. Betrouwbaarheid en snelheid staan bij Message To The Moon altijd voorop. Bij Message To The Moon betaalt u een vast tarief van €229,- per maand voor de glasvezelverbinding.

U blijft gewoon op de infrastructuur van uw huidige provider

Het verlengen van uw glasvezelverbinding bij Message To The Moon is zo geregeld. Kies naast de verlenging optioneel uit 1 van de 3 extra snelheden. Geen graafwerk, geen downtime en de verbinding blijft gewoon op de infrastructuur van uw huidige provider. Indien wij zien dat er een hogere glasvezelsnelheid mogelijk is krijgt u daar meteen bericht van. Zo bent u verzekerd van de snelst mogelijke verbinding op uw locatie.

Verleng uw glasvezelabonnement bij Message To The Moon voor €229,- per maand met een contractduur van 2 jaar. De verbinding blijft hierbij gewoon op de KPN infrastructuur. Dat betekent géén graafwerk en geen downtime. Aan de hand van de gekozen snelheid kan hier soms een modemwissel voor nodig zijn (wanneer wij zien dat deze verouderd is). Deze ontvangt u van ons gratis in bruikleen en wordt bij u op locatie geïnstalleerd.

Wilt u in deze corona-tijden juist besparen op uw glasvezelverbinding? Kies dan voor VDSL Plus internet. De prijs van uw internetverbinding gaat hiermee omlaag naar €65,- per maand. U bespaart hiermee €1000,- of meer per jaar op uw huidige internet & glasvezelkosten. Toch mooi meegenomen. Ook de optionele belkosten dalen iets naar 5 cent per gebelde minuut. Al met al een voordeel voor u als ondernemer in Corona tijden.

De voordelen van Message To The Moon

  • Bespaar op uw maandelijke kosten.
  • U blijft gewoon op de infrastructuur van uw huidige provider.
  • Overzichtelijke factuur en inzage in uw data.
  • Optimale service & bereikbaarheid

Voor welke snelheid kiest u?

De snelheid van uw glasvezelinternet kunt u  zelf bepalen. Er kunnen snelheden geleverd worden van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s, zowel up- als downstream. Kies de gewenste snelheid in het formulier.

[formassembly formid=4885431]