Uw glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Nu met tijdelijk aanbod

overige-producten-astronaut

Uw Internet & glasvezelverbinding onderbrengen bij de specialist

Met een internet & glasvezelverbinding bent u klaar voor de toekomst. Daarom is Message To The Moon specialist op het gebied van glasvezel. Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij de goede prijs-kwaliteit bieden die u wilt voor uw verbinding. Betrouwbaarheid en snelheid staan bij Message To The Moon altijd voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn voor uw klanten.

Het tijdelijke aanbod

We zouden het leuk vinden als u klant bij Message To The Moon te mogen verwelkomen. Daarom doen we u graag een voorstel. U betaalt namelijk ons glasvezeltarief van €45,- voor uw verbinding. Voor dit bedrag heeft u een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. U kiest zelf uw snelheid. Er zijn snelheden tot 1000 Mbit/s mogelijk.

Wilt u nog meer besparen op uw internetverbinding in deze lastige coronadagen? Kies er dan voor om alles te laten zoals het nu is. Als u nu verlengt levert dit een gegarandeerde besparing op van €200,- per jaar.

De voordelen van Message To The Moon

  • Bespaar op uw maandelijkse kosten.
  • U blijft gewoon op de infrastructuur van uw huidige provider.
  • Overzichtelijke factuur en inzage in uw data.
  • Optimale service & bereikbaarheid.

Uw verbinding blijft gewoon op de infrastructuur van uw huidige provider

Het verlengen van uw Internet & Glasvezelverbinding naar Message To The Moon is zo geregeld. Geen graafwerk, geen downtime en de verbinding blijft gewoon op de huidige infrastructuur. Soms kan hier een modemwissel nodig zijn (wanneer het huidige modem verouderd is). Deze ontvangt u van ons gratis in bruikleen en wordt bij u op locatie geïnstalleerd.

U sluit voor deze actie een contract af met Message To The Moon voor 2 jaar. Onze servicemonteur komt bij u op locatie langs en zorgt ervoor dat alles het naar behoren doet.  U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Verleng uw Glasvezel & InternetverbindingUw gegevens