IP VPN, IP Sec en SD Wan

overige-producten-astronaut

IP-VPN, IP-Sec en SD-Wan

IP VPN, IP SEC & SD WAN verbindingen

Of u nu kiest voor een oplossing met een SD-Wan, IP-VPN of IP-sec verbinding, bij Message To The Moon bent u aan het juiste adres. U kunt meer uit het bedrijf halen met een beveiligde verbinding. Met de beveiligde verbindingen kunt u uw bedrijfsnetwerk beveiligen. U heeft bij Message To The Moon de keuze tussen drie verschillende verbindingen.

Het maakt niet uit vanaf waar u werkt of het nou via thuis of via kantoor is, u kunt er waar en wanneer u maar wilt gebruik van maken. Met het beveiligde bedrijfsnetwerk kunnen alle medewerkers op één plek samenwerken, zonder dat ze zich in dezelfde ruimte bevinden. U heeft remote-acces over al uw bestanden en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Ook krijgt u bij Message To The Moon een persoonlijke accountmanager die u helpt met eventuele problemen of vragen.

Message To The Moon neemt alle zorg voor u uit handen. Of het nou gaat om de verbindingen of het installeren van de hardware. Dat is wel zo gemakkelijk. Daarnaast verzorgt Message To The Moon ook uw onderhoud voor de server. U hoeft er haast niet naar om te kijken en bent u verzekerd van een werkende verbinding. Het netwerk is ook beschikbaar via een glasvezel of koperverbinding. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de Glasvezelverbindingen van Message To The Moon.

Wat is het verschil tussen Internet IP-VPN, IP-Sec en SD-WAN?

IP-VPN

U kunt nu meer uit uw bedrijf halen met een IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) verbinding. IP-VPN is een beveiligd bedrijfsnetwerk die u kunt gebruiken tussen al uw vestigingen. IP-VPN is opgebouwd uit een beveiligde verbinding die niet via het openbare internet loopt, maar via het core netwerk van IP Visie. Het netwerk dat u gebruikt kan dus alleen door u en uw medewerkers gebruikt worden. De toegang tot het internet vindt plaats via het beveiligde datacenter van Message To The Moon. Een IP-VPN server is dus een extra laag beveiliging voor uw bedrijf. Komt er een vestiging bij? Geen probleem! U kunt onbeperkt vestigingen toevoegen aan het netwerk.

IP-SEC

Met IP-SEC kunt u verschillende dingen doen. Bijvoorbeeld uw gegevens versleutelen en uw routers beveiligen die gevoelige routerinformatie via het openbare internet verzenden. Ook kunt u netwerkgegevens beschermen door middel van circuits op te zetten met behulp van IPsec-tunneling. Bij deze verbinding worden de twee eindpunten versleuteld, net zoals bij  een Virtual Private Network (VPN) -verbinding.

SD-WAN

Een Software-Defined WAN, of SD-WAN, is een moderne versie van een Wide Area Network. Een SD-WAN is de een vervolgstap van virtualisatie en Software-Defined Networking in het datacenter. U kunt kosten besparen door uw bestaande WAN-infrastructuur uit te breiden naar SD-WAN-functionaliteit en tegelijkertijd verbeterd u de beschikbaarheid en prestaties van applicaties. Daarnaast vereenvoudig je het beheer en verminder je de afhankelijkheid van serviceproviders.

Het maakt niet uit naar welke verbinding u op zoek bent, de IP-VPN, IP-SEC of SD-WAN verbinding, Message To The Moon helpt u graag verder. Onze experts op het gebied van netwerken, de cloud en SD-WAN helpen u graag met het samenstellen van de beste oplossing voor uw organisatie.

Vul in het onderstaande formulier de adresgegevens in waar u deze verbinding(en) wilt afsluiten. Eén van de experts van Message To The Moon neemt zo snel mogelijk contact met u op met een tailor made aanbod.

Vul de volgende informatie in en onze expert neemt contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Waar zou u deze verbindingen willen afsluiten? Upload hier de adresgegevens van deze locaties voor een advies op maat.

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV / zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.