Faxen ontvangen via e-mail (Fax2Email)

overige-producten-astronaut

Faxen ontvangen via e-mail (Fax2Email)

Faxen is voor veel bedrijven nog steeds een veel gebruikt communicatiemiddel. En het is ontzettend belangrijk om goed bereikbaar te blijven. Daarom moeten ook bedrijven die weinig faxverkeer hebben een faxapparaat aanschaffen. Ongeacht de hoeveelheid faxen die een bedrijf ontvangt, is het namelijk wel belangrijk dat deze ontvangen kunnen worden. Het gebruik van een faxapparaat brengt echter veel kosten met zich mee. Met Faxen via e-mail van Message To The Moon kunt u op deze kosten besparen.

Faxen ontvangen in uw mailbox

Fax2Email werkt ontzettend eenvoudig. U hoeft alleen het e-mailadres waarop u de faxen wilt ontvangen en uw faxnummer door te geven aan de afzender. U ontvangt deze fax vervolgens automatisch in uw mailbox. U ontvangt de fax in een PDF bestand. Zo kunt u de faxen eenvoudig doorsturen.

Wat krijgt u bij Faxen via e-mail?

  • Indien u geen nummer heeft of uw huidige nummer niet wilt behouden krijgt u van ons een nieuw nummer. U kunt hierbij kiezen voor een geografisch nummer uit de regio of een niet-geografisch 085 nummer.
  • Wilt u graag uw huidige faxnummer behouden? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.
  • Uw huidige of nieuwe faxnummer wordt als afzendernummer ingesteld voor faxen die verzonden worden vanuit uw e-mail.
  • Met Faxen via e-mail ontvangt u faxen in uw mailbox en verstuurt u faxen vanuit uw e-mail.

Message To The Moon

Met Faxen via e-mail kunt u faxen ontvangen in uw mailbox en versturen vanuit uw e-mail. Kijk hier voor meer informatie over faxen via e-mail van Message To The Moon.