Online faxen voor de juridische en financiële sector

overige-producten-astronaut

Online faxen juridische en financiële sector

Binnen de juridische en financiële sector wordt er nog veel gebruik gemaakt van de fax. Het wordt vaak gebruikt om vertrouwelijke dossiers te versturen. Deze dagelijkse transmissies moeten snel, veilig en vertrouwelijk zijn. Overstappen op online faxen is daarom de perfecte oplossing. Hiermee verhoogt u namelijk de efficiëntie van uw organisatie. Daarnaast bespaart u op kosten.

Bespaar kosten

Met de online faxoplossing van Message To The Moon bespaart u direct op uw kosten. Hierdoor heeft u namelijk geen kosten meer voor een faxapparaat en het onderhoud. Met faxen via e-mail van Message To The Moon betaalt u slechts €7,50 per maand. En slechts €0,10 verkeerskosten per fax. Voor €10,- kunt u onbeperkt faxen versturen en ontvangen.

Veilige verzending en ontvangst

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bestanden. Voor de online faxoplossing zijn namelijk meerdere veiligheidsmaatregelen genomen. Zo is faxen via e-mail redundant opgezet. Dit houdt in dat het op meerdere servers werkt. Als één van de servers uitvalt, neemt de ander het direct over. Daarnaast is de dienst volledig geoptimaliseerd. Deze wordt 00k continu gemonitord. Ook zorgt Message To The Moon ervoor dat het altijd up-to-date is.

Message To The Moon

Message To The Moon biedt de ideale faxoplossing voor bedrijven. Kijk hier voor meer informatie.