Online faxen voor de horeca

overige-producten-astronaut

Online faxen horeca

Binnen de horeca wordt er nog regelmatig gebruik gemaakt van traditionele faxapparaten. Een online reservering of orderbevestiging kan bijvoorbeeld via een website formulier worden afgeleverd op een faxapparaat. Door over te stappen naar online faxen kunnen horecazaken niet alleen geld besparen maar ook de efficiëntie vergroten.

Bespaar kosten

Door gebruik te maken van de online faxoplossing van Message To The Moon bespaart u op uw kosten. Zo heeft u geen uitgaven meer met betrekking tot een faxapparaat en het onderhoud. U betaalt slechts €7,50 per maand. Daarnaast zijn de verkeerskosten per fax €0,10. Verstuurd u elke maand veel faxen? Kies dan voor onbeperkt faxen voor €10,- per maand.

Eenvoudig faxen

Faxen via e-mail van Message To The Moon is ontzettend eenvoudig te gebruiken. U kunt hiermee zowel faxen versturen als faxen ontvangen. Dit wordt ook wel Fax2e-mail en E-mail2fax genoemd. Kijk in deze handleiding voor meer informatie over hoe het werkt.

Message To The Moon

Faxen via e-mail van Message To The Moon is ideaal voor horecazaken. Bent u benieuwd wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie.