Contractperiodes

Hoe langer de samenwerking, hoe meer korting u ontvangt

overige-producten-astronaut

Verschillende contractperiodes voor uw internetpakket

Contractperiodes

Standaard contractperiode

Bij Message To The Moon kunt u zelf bepalen hoelang uw contractperiode van uw internet pakket duurt. Voor de 4G/5G en Fiber To The Office verbindingen rekent Message To The Moon een standaard contractperiode van 3+3 jaar. Voor de VDSL en Glasvezelverbindingen is de standaard contractperiode 5+5 jaar. Deze standaard contractperiodes zijn gebaseerd op het onderhouden van een goede samenwerking. Veel huur- en leasecontracten zijn ook langer van duur en zorgen daardoor voor een langdurige en kwalitatieve samenwerking. Bij Message To The Moon krijgt u met deze contractperiodes niet alleen een langdurige en kwalitatieve samenwerking, maar ook een langdurige en kwalitatieve verbinding waar u op kunt rekenen.

Kortingen

Bij Message To The Moon krijgt u ook nog eens korting op uw maandelijkse kosten als u voor een langdurige contractperiode kiest. Bij de standaard contractperiode van 3+3 jaar ontvangt u 5% korting en bij de standaard contractperiode van 5+5 jaar ontvangt u 10% korting. U kunt er ook voor kiezen om een contractperiode van 10+10 jaar aan te gaan, waarbij u maar liefst 15% korting ontvangt!

Wilt u liever een korte contractperiode aangaan? Ook dat is mogelijk bij Message To The Moon. U kunt in dit geval kiezen voor een contractperiode van 1+1 jaar.