WordPress

overige-producten-astronaut

WordPress

Bij de webhosting pakketten van Message To The Moon kunt u kiezen om uw website in WordPress te bouwen. Maar wat is WordPress en is dit de juiste tool voor u?

WordPress

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee u een website kunt bouwen en onderhouden. Hoewel WordPress ooit begon als een simpel blogsysteem, is het inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid CMS met een heleboel plugins en themes. Met WordPress kunt u een website, blog of webshop beheren zonder hier veel technische kennis voor nodig te hebben.

Daarnaast is WordPress een open-source programma. Dit houdt in dat iedereen de code van WordPress kan inzien, aanpassen en verspreiden.

WordPress.com vs WordPress.org

Er is een verschil tussen WordPress.com en WordPress.org. WordPress.org is het open-source programma die u kunt gebruiken op uw eigen hostingpakket. WordPress.com is daarentegen een ‘freemium’ service waarmee u een gratis website kunt maken op een subdomein van WordPress.com. Bijvoorbeeld uwbedrijfsnaam.wordpress.com.

Voordelen

Het gebruiken van WordPress brengt een aantal voordelen met zich mee:

Open-Source

WordPress is een open-source programma. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen voor het gebruik van WordPress. Daarentegen betaalt u wel voor uw hosting en uw domein. Dit ontvangt u allebei bij de Webhosting pakketten van Message To The Moon.

Flexibel en schaalbaar

Uw standaard WordPress account kunt u met ontzettend veel plugins en thema’s aanvullen. U kunt bijvoorbeeld WooCommerce gebruiken om een webshop te bouwen. Of Yoast SEO om uw SEO goed in te stellen.

Gebruiksvriendelijkheid

WordPress is ontzettend makkelijk te gebruiken. Het installeren van WordPress heeft u bijvoorbeeld al in 5 minuten gedaan. Heeft u toch hulp nodig? Dan staat uw persoonlijke accountmanager van Message To The Moon altijd voor u klaar om u snel te helpen met eventuele vragen of problemen.

Message To The Moon

Bij de Webhosting pakketten van Message To The Moon krijgt u toegang tot WordPress zodat u snel en eenvoudig uw eigen website kunt bouwen. Benieuwd wat u nog meer kunt doen met de Webhosting pakketten van Message To The Moon? Kijk dan hier voor meer informatie.