Uw gratis domeinnaam

overige-producten-astronaut

Alstublieft! Een gratis domeinnaam

Jou Inhoud Komt Hier

Wij richten uw nieuwe website in

U hoeft ons alleen nog maar te vertellen wat u op uw website wilt verkopen. Dan maken wij een goede start met het inrichten van uw nieuwe website.

Hoe werkt het?

Met behulp van een hostingpakket plaatst u de website online zodat bezoekers uw website te zien krijgen. Als u ook voor webhosting kiest bij uw domeinnaam krijgt u ook een e-mailadres met uw eigen mailserver. Hiermee kunt u professioneel en veilig mailen met een persoonlijk e-mailadres dat aansluit bij uw domeinnaam.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de log-in gegevens voor uw persoonlijke omgeving. Hierna kunt u uw domeinnaam verifiëren en aan de slag met uw website!

Een extraatje:

Wij richten uw nieuwe website voor u in! U hoeft hiervoor alleen uw bedrijfsinformatie en logo door te sturen. Als u nu een webhosting pakket besteld sturen wij u een e-mail met instructies hoe u dit eenvoudig kunt aanleveren.

Geef ons extra informatie over uw bedrijf

[formassembly formid=4834266]

Details

Een domeinnaam is de naam van uw website. Bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl. Met deze naam kan uw bezoeker u gemakkelijk vinden. Bij Message To The Moon is een domeinnaam aanvragen zo gedaan. U controleert of uw gewenste naam nog beschikbaar is in het formulier, vevolgens bestelt u deze en geeft u aan of u ook webhosting wilt bestellen. Hierna ontvangt u direct een bevestiging. En klaar, de domeinnaam is van u. Zo gemakkelijk is het!

Message To The Moon biedt verschillende extensies voor uw website, zo bieden we de meer bekende .nl en .com aan, maar ook de minder bekende .de.eu en .net kunt u bij ons aanvragen. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste extensie voor uw domeinnaam heeft.

En als u ook voor webhosting kiest bij uw domeinnaam, krijgt ook een e-mailadres met mailserver en de juiste instellingen waarmee u professioneel en veilig kunt mailen, bijvoorbeeld info@bakkerijgroot.nl. U kunt altijd en overal bij uw e-mail en verstuurt eenvoudig nieuwsbrieven.

Vragen

Algemeen

Een domeinnaam is een unieke naam op het internet. Zo is onze domeinnaam www.messagetothemoon.nl. Een server waar uw website op staat heeft een lang nummer als adres: het IP-adres. Omdat zo’n nummer lastig te onthouden is, zijn de domeinnamen bedacht. Het domeinnaamsysteem vertaalt het IP-adres naar een domeinnaam waardoor u via het intypen van uw domeinnaam naar uw website wordt geleid.

Message To The Moon biedt 9 verschillende extensies aan. Dit zijn de volgende:

.be

.com

.de

.eu

.info

.net

.nl

.nu

.org

Er zijn verschillende extensies. Over het algemeen zeggen extensies iets over de afkomst van de website. Zo is een .de extensie een Duitse extensie, ideaal voor een Duitse website, en een .nl extensie een Nederlandse extensie. Aan de hand van deze extensies kan de klant dus snel zien waar een website vandaan komt. De meer generieke .net.info.org en .nu zeggen minder over de herkomst van de website. Deze worden dan ook meer gebruikt voor algemenere (informatie)websites maar zijn zeker niet minder gangbaar dan geografische extensies.

Webhosting

Wanneer u een website wilt maken, heeft u naast een domeinnaam ook een hostingpakket nodig. Een domeinnaam is de URL die u vastlegt en waar bezoekers op terecht komen. Met een hostingpakket plaatst u de website online zodat bezoekers van uw domeinnaam een website te zien krijgen.

Dit zijn de voordelen van webhosting:

  • Eenvoudig en snel uw website online
  • Onbeperkte ruimte
  • Geschikt voor alle type websites
  • Inclusief mailboxen, webmail en statistieken

Uw website

Om een website te maken, kunt u gebruik maken van WordPress of HTML. Standaard levert Message To The Moon WordPress. Dit is een systeem om uw website te beheren zonder dat u HTML hoeft te kennen. U kunt ook via FTP uw eigen HTML bestanden uploaden.

WordPress is een content management systeem (CMS). Het is het populairste CMS ter wereld. Met WordPress kunt u eenvoudig pagina’s aanmaken (met tekst, afbeeldingen en video’s) en publiceren, nieuwe functionaliteiten zoals een contactformulier aan uw site toevoegen en u kan vrij eenvoudig het hele design van de website aanpassen.

Met WordPress is heel veel mogelijk. Zo kunt u direct beginnen met bloggen, een zakelijk thema toevoegen en een plug-in zoals een webshopfunctie toevoegen.

Een plug-in is een toevoeging aan de software van WordPress. Zo zijn er plug-ins voor contactformulieren, voor extra beveiliging, voor sliders, voor het maken van een webshop, voor het toevoegen van Google Analytics en tienduizend andere toepassingen. Een plug-in kunt u via het WordPress dashboard met een paar klikken installeren en activeren.

Een thema is het design, het uiterlijk, van de website. Het is een combinatie van functionaliteit en ontwerp. Er zijn gratis en betaalde thema’s.

Het WordPress Dashboard is het eerste beeld wat u ziet wanneer u zich aanmeldt bij het administratiegebied van uw website. Het doel van dit dashboard is om u een plaats te geven waar u een overzicht krijgt van wat er allemaal met uw website gebeurt. U kunt nieuws lezen, uw conceptberichten bekijken, zien wie er naar u linkt, zien hoe populair uw inhoud is, snel een post plaatsen of uw laatste reactie bekijken.

U ontvangt van ons een e-mail met de log-in gegevens voor uw persoonlijke omgeving. Hierna kunt u uw domeinnaam verifiëren en aan de slag met uw website.

Corporate maatwerk

+31 088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!