10 mei 2016

Grotere vrijheid zakelijke telecomklanten

10 mei 2016

Grotere vrijheid zakelijke telecomklanten

Message To The Moon blij met grotere vrijheid zakelijke telecomklanten

Telecomspecialist Message to the Moon ziet op haar 10e verjaardag haar initiatief beloond met een gewijzigde  wet die zakelijke klanten in telecom meer vrijheid geeft. Per 1 oktober 2016 komt er namelijke een einde aan het  stilzwijgend verlengen van bestaande zakelijke contracten door telecomaanbieders.

Op initiatief van Message To The Moon is artikel 7.2a van de telcommunicatiewet gewijzigd. Met de inwerkingtreding per 1 oktober 2016 kunnen zakelijke klanten na afloop van hun overeengekomen contractperiode per maand kosteloos opzeggen. Het gewijzigde artikel is mede tot stand gekomen in samenspraak met volksvertegenwoordigers Bart de Liefde (VVD) en Agnes Mulder (CDA). En in afstemming met de taskforce Zakelijk Overstappen met daarin vertegenwoordigd Tele2, Esprit en diverse andere telecom partijen.

De wijziging

De wijziging is ook van toepassing op contracten die reeds stilzwijgend zijn verlengd. Dit betekent dat de zakelijke klanten die:
1. Voor 1 oktober 2016 zijn aangegaan voor bepaalde duur en die reeds stilzwijgend zijn verlengd of vernieuwd;
2. na 1 oktober 2016 zijn aangegaan en stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd; of
3. zijn of worden aangegaan voor onbepaalde duur
te allen tijde kosteloos kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste een maand.

Hans-Willem de Lint, oprichter van Message To The Moon, zegt in een reactie: “Dit is een enorme doorbraak in de markt voor zakelijke afnemers van telecom. Al sinds de oprichting van Message To The Moon hebben we de ambitie om grenzen te verleggen in telecom. We bestaan deze zomer 10 jaar en dan is het fijn om te zien dat we op deze manier ook echt een grens verleggen. En de zakelijke telecom gebruiker meer vrijheid krijgt. Een mooier cadeau had ik me niet kunnen wensen. Het is niet voor niets dat Message To The Moon met haar klanten een duidelijke contractduur aangaat. Het wordt tijd dat alle partijen in de markt zich confirmeren aan deze norm.”

Meer informatie: www.messagetothemoon.nl

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.