Microsoft Excel

overige-producten-astronaut

Microsoft Excel

Microsoft Excel is een spreadsheet programma van Microsoft en maakt deel uit van het Microsoft 365 pakket. Microsoft Excel wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van financiële berekeningen, maar ook in de techniek is het erg populair.

Microsoft Excel is veelzijdig. Zo wordt het gebruikt voor het bijhouden van administratie maar ook voor creatievere doelen als bijvoorbeeld hardloopschema’s of het bijhouden van gewichtsverlies.

De basis van Excel bestaat uit cellen in genummerde columns. Met behulp van formules is het mogelijk om geavanceerde berekeningen uit te voeren. Daarnaast is Excel goed in het weergeven van lijn- en staafdiagrammen.

Webversie van Excel

Microsoft Excel heeft ook een webversie die beschikbaar is in het Microsoft 365 Business Basic pakket. Deze webversie is een lichte versie van Microsoft Excel met gelimiteerde functies. Zo zijn bepaalde data connecties niet beschikbaar en werken sommige formules anders.

Message To The Moon

Message To The Moon heeft verschillende Microsoft 365 Business pakketten. Zo is er altijd een pakket voor uw bedrijf. Kijk hier voor meer informatie.