Microsoft Teamviewer

overige-producten-astronaut

Microsoft Teamviewer

Teamviewer biedt de mogelijkheid om op afstand samen te werken door middel van bestandsdeling en afstandsbesturing (via het internet). Het programma is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android.

Door middel van het delen van een gebruikersnaam en een wachtwoord geeft u andere gebruikers toegang om op afstand uw systeem te besturen. Door gebruik te maken van private/public key exchange is Teamviewer goed beveiligd. Echter wordt gebruikers altijd gevraagd om voorzichtig te zijn met het delen van hun scherm. Omdat er slechts een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig zijn is het programma kwetsbaar voor phishing.

Functies van Teamviewer

– Verbind eenvoudig via een VPN.

– Leg beperkingen op aan de gebruiker om privacy te behouden (bijvoorbeeld door voor maar één programma de toestemming te verlenen)

De afstandsbediening instellen in TeamViewer

Wanneer u de functies van TeamViewer voor bediening op afstand wilt gaan gebruiken moet u de afstandsbediening instellen. Hiervoor gaat u naar het tabblad “Afstandsbediening” in de hoofdinterface. Hier vindt u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze informatie kunt u uw partner of collega toestemming geven om uw computer op afstand te bedienen.

Message To The Moon

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit verschillende Microsoft 365 Business pakketten. Zo is er altijd de perfecte oplossing voor u. Kijk hier voor meer informatie over Microsoft 365 en de pakketten van Message To The Moon.