6 februari 2016

Overname activiteiten Tring.nl

6 februari 2016

Overname activiteiten Tring.nl

Message To The Moon breidt zakelijke telecomdiensten uit met overname activiteiten Tring.nl

Full-service telecom- en internetaanbieder Message To The Moon heeft de activiteiten van Tring.nl – een IP service provider die zich volledig richt op Hosted Voice en Internetdiensten – overgenomen. Daarmee schept Message To The Moon mogelijkheden voor verdere groei binnen de zakelijke telecommarkt en professionalisering van de organisatie.

Tring.nl is sterk in zakelijke telefonie en biedt diverse internetdiensten aan voor de zakelijke markt. Hiermee heeft Tring.nl een sterke positie veroverd in de zakelijke telecommarkt. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke factoren bij het leveren van telecom- en internetdiensten voor de zakelijke markt.

Tring.nl heeft in de loop der jaren een klantenbestand van bijna 300 klanten opgebouwd. Deze klantenkring is erg divers en afkomstig uit verschillende branches. Zo zijn klanten als makelaars en zakelijke dienstverleners waaronder advocaten sterk vertegenwoordigd. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf o.a. modemerken, interieur- en woonbedrijven, horecaklanten en uitgaansgelegenheden.

“De overname van Tring.nl draagt bij aan de verdere professionalisering en groeimogelijkheden van MTTM”, meent Hans Willem de Lint, directeur van Message To The Moon. “De producten en diensten die het bedrijf aanbiedt, passen goed in het productportfolio van Message To The Moon en dragen bij aan een sterke en stevige marktpositie in de zakelijke telecombranche. De overname zorgt niet voor grote veranderingen voor klanten: zij kunnen gewoon rekenen op de persoonlijke en klantgerichte service die zij gewend zijn. Medewerkers die werkzaam waren bij Tring.nl komen in dienst van Message To The Moon.”

Volgens Tijs Diederiks, eigenaar van Tring.nl past de werkwijze van Tring.nl goed bij de werkwijze die Message To The Moon hanteert: “Communicatie met de klant staat centraal, zowel bij Tring.nl als bij Message To The Moon. Gebundelde krachten kunnen zo meer kansen creëren binnen de zakelijke telecom- en internetmarkt.”

Meer informatie: www.messagetothemoon.nl

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.