Reviews, Testimonials en ervaringen over Message To The Moon

overige-producten-astronaut

Beoordeling van de klant

Message To The Moon zet de klant voorop. Wij vinden dat ondernemers zorgeloos moeten kunnen ondernemen. Message To The Moon biedt daarom telecomoplossingen aan voor de ondernemers. Wij kunnen u vertellen hoe goed we zijn, maar u hoeft niet alleen naar ons te luisteren. Onze klanten geven geregeld hun mening en dat doen de klanten door reviews en testimonials te plaatsen op internet over Message To The Moon.

Voor als u nog niet overtuigd bent van de diensten van Message To The Moon hebben wij een aantal van deze reviews en testimonials op deze pagina uitgelicht die zijn geschreven door onze klanten. Wilt u ook graag uw ervaringen delen met andere over ons bedrijf? Klik dan hier.

Testimonials zijn uitgebreide reviews over ons bedrijf en reviews zijn berichten waarin de klanten ervaringen en beoordelingen delen.

Heeft u klachten over Message To The Moon?

Dat is natuurlijk zeer vervelend. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden, daarom horen wij graag als u ergens niet mee eens bent. Zodra wij op de hoogte zijn van uw klacht kunnen we u helpen. Laat het ons gerust weten, dan kunnen we samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing voor uw klacht over Message To The Moon. Wilt u weten hoe ons klachtenproces eruit ziet? Klik dan hier. Wij zijn te bereiken via webcare@messagetothemoon.nl of bel ons via 0888000800.

Testimonials, reviews en beoordelingen over Message To The Moon

”Message To The Moon vinden wij een betrouwbare partner”

.

Dyade is een grote speler in het onderwijs en ondersteunt scholen met administratie en bedrijfsvoering. Vanuit de regionale vestigingen worden veel vragen via de telefoon opgelost. Om klanten nóg sneller te helpen, implementeerde de Dyadevestiging in Rotterdam als test een virtueel callcenter achter een Message To The Moon 088-nummer. Met succes.

IT-manager Erik: “Dit servicenummer levert ons veel efficiency op. Via ons 088-nummer komen de telefoontjes direct bij de zogeheten midoffice binnen. De backoffice kan zich volledig op haar kerntaken richten. We zijn de uitkomsten van deze proef periodiek aan het evalueren. Als deze proef een succes is krijgen onze andere vestigingen ook een 088-nummer. Dat is vast snel geregeld, want Message To The Moon zorgde ervoor dat onze eerste 088-aanvraag al binnen vijf weken geactiveerd was, inclusief IVR-applicatie.

De samenwerking bevalt dan ook prima. Onlangs moest de welkomsttekst in het IVR-menu worden aangepast. Wij wilden dit zelf doen. Het advies van Message To The Moon was om een professionele stemstudio in te schakelen. We hoefden slechts aan te geven wat de nieuwe tekst moest zijn. De rest regelde Message To The Moon binnen enkele dagen voor ons. In Message To The Moon vinden wij een betrouwbare partner waar we met een gerust hart zaken aan over kunnen laten.”

Dyade logo Reviews en testimonials

“Bij Message To The Moon is ontzettend veel mogelijk”

.

Het fonds Psychische Gezondheid zet zich in voor mensen met psychische aandoeningen zoals bijvoorbeeld depressie, schizofrenie en eetstoornissen. Vrijwilligers van het fonds geven telefonisch advies van de Psychische Gezondheidslijn, een 0900-servicenummer van Message To The Moon.

Eveline, directiesecretaresse Fonds Psychische Gezondheid: “Onze vorige aanbieder voldeed niet meer aan de eisen. Wij gingen op zoek naar een partner die ons meer kon bieden. De keuze viel al snel op Message To The Moon. Zij kwamen niet alleen prijstechnisch gunstig uit de bus, ook het contact verliep prettig.

Bij Message To The Moon is ontzettend veel mogelijk. Onze vrijwilligers kunnen vanuit hun eigen huis bellers te woord staan. Helemaal perfect: Veel vrijwilligers werken in dagdelen. Dit is slechts één van de mogelijkheden die Message To The Moon biedt. En waarom een betaald 0900-servicenummer? Wij willen niet dat onze vrijwilligers worden belast met onnodige vragen. Het gunstige tarief van het 0900-nummer is natuurlijk mooi meegenomen. Wij zijn nu goedkoper uit dan bij de vorige aanbieder!”

.

.

 Fonds Psychische Gezondheid Logo Reviews en testimonials

“Message To The Moon handelt snel en adequaat”

..

De Aids Soa Infolijn (onderdeel van het Aids Fonds) is een landelijke informatielijn voor iedereen met vragen over veilige seks, hiv, andere seksueel overdraagbare aandoeningen en anticonceptie. De professionele voorlichters van de Aids Soa Infolijn geven dagelijks telefonisch advies via 0900-AIDSSOA (0900-2042040).

Het Aids Fonds maakt sinds 2005 gebruik van de diensten van Message To The Moon. Het fonds is nu aanzienlijk goedkoper uit dan ten tijde van de vorige aanbieder. Maar wat ICT-manager Mark eigenlijk nóg belangrijker vindt is de service van Message To The Moon. “Een hele vooruitgang vergeleken met onze vorige aanbieder.

Ik heb nu altijd te maken met één vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van onze ins en outs. Dat is wel zo prettig. Ook over de technische ondersteuning zijn we zeer tevreden. Een voorbeeld? Onlangs werkte een van onze webreports niet helemaal goed. Één belletje naar Message To The Moon is dan voldoende – er wordt direct door de juiste mensen naar gekeken. Kortom, Message To The Moon handelt snel en adequaat. Zo zie ik het graag.”

Aidsfonds logo reviews en testimonials

.

‘’Message To The Moon maakt er een beter functionerend geheel van’’

.

De ANWB bedacht een spel en wilde dat cross mediaal inzetten. ‘’Dan kom je al snel bij Message To The Moon terecht’’, vertelt Redactie Manager Jan van de ANWB. ‘’Gedurende de drie maanden dat het spel kon worden gespeeld, maakten we gebruik van een IVR applicatie. De mogelijkheden van IVR zijn echt onbeperkt. Door het spraakgerichte menu worden de deelnemers geprikkeld om actief aan het spel deel te nemen.

Bovendien konden we ook de telefoonnummers van deelnemers opslaan. Dit is efficiënt en goedkoop. Voor spelen in de toekomst zullen wij zeker Message To The Moon weer inschakelen. Zij denken mee vanuit het oorspronkelijke idee en maken er een beter functionerend geheel van.’’

ANWB logo Reviews en testimonials

Reviews over Message To The Moon

Reviews over Telefonie

Lang getwijfeld om van ISDN naar VoIP over te stappen. Had dit veel eerder moeten doen, kan veel makkelijker mijn telefoons beheren nu.
Fysiotherapie Centrum
Na veel trouwe jaren zijn onze telefoon diensten ontvangen via zakelijk telefonie. Na jaren van overwegen zijn wij overgestapt naar internet bellen. Spannend was het wel, maar de professionele uitleg tijdens het voortraject heeft ons de doorslag gegeven.
Het Tuinhuis
Prima samenwerking gehad in de afgelopen jaren. Telefonie heeft probleemloos gefunctioneerd. Wij hebben zelf onze servicenummers inmiddels opgeheven. De afhandeling hiervan verliep vlot en zonder problemen.
Difrax B.V.
Inmiddels gestopt met mijn firma, eerst klant op ISDN daarna internet bellen. Prima dienst afgelopen 8 jaar
Kledingreparatie Amsterdam

.

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie? Klik dan hier.

Reviews over Zakelijk internet

Ook buiten kantoor uren goede service. Door Corona zijn we gesloten! Message To The Moon denkt met je mee.
Marco
Dit bedrijf doet al jaren voor ons de telefonie en internet. Met Alex (ons contactpersoon) hebben wij erg goed contact en staat altijd voor ons klaar om te helpen en te adviseren.
Expat Housing BV.
Super snel geleverd. Maandag besteld en vrijdag internet gekregen.
Rob van der Ven
Gebeld naar aanleiding van een brief over glasvezel, duidelijke offerte en uitleg van helpdesk.
Ingenieursbureau

.

Wilt u meer weten over zakelijk internet? Klik dan hier.

Reviews over SIP Trunk

Ik was eerst sceptisch over de SIP Trunk. Maar uiteindelijk toch geprobeerd. De eerste 7 dagen waren gratis en het beviel me enorm! Ik ben nu dus zeer tevreden klant bij Message To The Moon.
Johan
Recent overgegaan van ISDN naar internet bellen, zij hebben mij duidelijk geïnformeerd over eventuele aanvullende kosten. Duidelijke offerte, draait als een zonnetje inmiddels.
Cateringsservice
Ik ervaar veel voordelen sinds ik een SIP Trunk heb aangeschaft. Mijn kosten worden een stuk minder, dit komt doordat je enkel betaald wat je verbruikt. Ook kreeg ik een gratis 085 nummer bij het pakket. Ik raad Message To The Moon zeker aan!
Sander
Topoplossing voor mijn bedrijf, mobiele integratie met mijn VoIP centrale
Zonne-installatie

.

Wilt u meer weten over SIP Trunk? Klik dan hier.

Reviews over Televisie

Op een nette en correcte en nette wijze geholpen. Afspraken correct bevestigd door Rebecca.
Eagle Acuity
Naar volle tevredenheid geholpen.
GP Groot BV.
Er was een technisch mankement met mijn digitenne televisie. Dit probleem was echter snel opgelost door de monteur. Zeer goede service dus!
Leontine
Digitale televisie werkt goed! Keurig afgeleverd en aangesloten.
Menno

.

Wilt u meer weten over televisie? Klik dan hier.

Reviews over Webhosting

Message to the Moon geeft snelle service en oplossingen voor op kantoor en thuis om goed bereikbaar te zijn!
Vianey Zwezerijnen
Webhosting van Message To The Moon werkt simpelweg top! Ervaar geen problemen.
Robin
Zeer goede service en contact via Rob en zijn team.
VST Europe B.V.
Super Telecom bedrijf! Top service en zeer goede klantenservice. Ze denken mee met het bedrijf.
Franco Florito

.

Wilt u meer weten over webhosting? Klik dan hier.

Reviews over (Service)nummers

Ik ben zeer tevreden over de service van Message To The Moon. Ik maak gebruik van een 0900 nummer. Op de website is een duidelijk overzicht gemaakt met beschikbare nummers. Zeker een aanrader als je op zoekt bent naar servicenummers.
Frank
Een mogelijkheid bij Message To The Moon is om mijn servicenummer te koppelen met Microsoft Teams. Ik maak zeer regelmatig gebruik van deze dienst, omdat ik vanuit huis werk. Zeer goede oplossing dus!
Mike
Prima, snelle service en reactie!
Het Huis Verloren
Zeer positief. Wordt altijd zo goed en snel mogelijk geholpen.
Symjio Enkhuizen

.

Wilt u meer weten over (service)nummers? Klik dan hier.