Hoe werkt ons klachten proces?

We vinden het bijzonder vervelend als u ons of onze dienstverlening niet als positief ervaart. Op deze pagina leest u hoe wij met een vraag/opmerking of klacht omgaan. We helpen u graag verder!

overige-producten-astronaut

Klachten of opmerkingen over Message To The Moon

Heeft u klachten of opmerkingen over Message To The Moon?

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bij Message To The Moon doen we er alles aan om klachten te voorkomen en onze klanten tevreden te houden. We vinden het daarom belangrijk om op de hoogte te worden gesteld als u ergens niet tevreden over bent. Zodra uw klacht bij ons op de radar verschijnt, dan kunnen we direct aan de slag gaan om samen met u de klacht op te lossen. Ons doel is namelijk om klanten tevreden te houden en te voorkomen dat klanten opzeggen door miscommunicatie of iets dergelijks.

Neem gerust contact met ons op en laat uw klacht doorschijnen naar ons. Wij kunnen dan samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing voor uw klacht over Message To The Moon. Wij zijn bereikbaar voor u. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact met een medewerker van Message To The Moon? Kom direct met ons in contact. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 088 800 834 of via webcare@messagetothemoon.nl. Wij helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Message To The Moon heeft veel tevreden klanten. Het kan voorkomen dat er een miscommunicatie of iets dergelijks plaatsvindt, dan vernemen wij dat graag zodat we het voor u kunnen oplossen. Door samen tot een oplossing te komen wordt het probleem vaak snel verholpen en zorgen we dat u tevreden bent. Wilt u de ervaringen van andere klanten van Message To The Moon weten? Klik dan hier.

Klachten of opmerkingen over Message To The Moon

Iedereen maakt wel eens een foutje. Message To The Moon stelt de klant voorop en wilt dat de ondernemers zorgeloos kunnen ondernemen. Ook Message To The Moon gaat niet altijd vrijuit, maar heeft volgens haar eigen “intergalactische waarden” bovenaan staan dat klachten of vragen graag en goed opgelost worden. We zijn een zakelijke dienstverlener en wij streven een gelijkwaardige relatie met onze klanten na. Dit betekent dat we de klant respecteren en uiteraard meevoelen en meedenken met de klant, maar dat we het wel zakelijk houden.

De klant is koning, maar dat betekent niet dat de klant in alles gelijk wordt gegeven. Dit doen we wellicht anders dan andere aanbieders en daarmee zeker anders dan een consumenten-aanbieder. Voorop staat dat we graag samen met de klant op zoek gaan naar een juiste oplossing voor de klacht.  We wensen echter juist door een eerlijk en transparant klachtenproces te laten zien dat we iedere vraag serieus nemen en elke vraag zo goed als mogelijk voor iedereen proberen op te lossen.

We schijnen graag ons licht op een andere kijk op ons proces, en leren graag van u, in de hoop dat u onze uitleg ook waardeert. Dit levert u en ons een eerlijke kijk op de zaak, met het perspectief door beiden bril gezien. Message To The Moon houdt niet van valse beloftes of verwachtingen. Door te laten zien dat we u wel serieus nemen en duidelijk aangeven wat de klant van ons zou mogen verwachten creëren we voor de klant en de leverancier (wij dus) een eerlijke set aan verwachtingen.

Als u de klacht niet rechtstreeks bij ons wilt neerleggen kunt u er ook voor kiezen om uw klacht te plaatsen op een klachtenwebsite. Deze pagina verzamelt klachten, zo ook klachten van andere telecombedrijven zoals KPN, T-Mobile of Vodafone.

In onze klachten en vragen komen onder meer deze zaken voor (in willekeurige volgorde):

Met het e-mailadres waar u ook de nota op krijgt kunt u simpelweg inloggen op mijnmessagetothemoon.nl. Op deze pagina is het mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen door op de knop “wachtwoord vergeten” te drukken.

Alhoewel u eventueel over “telefonie en ICT” binnen uw bedrijf gaat. Kan het voorkomen dat het contract is afgesloten door de marketingafdeling of algemeen directeur. Veel van onze dienstverlening wordt namelijk verkocht aan bijvoorbeeld de marketingafdeling of algemeen directeur. Het valt dus niet uit te sluiten dat ondanks uw inspanning op de ICT & telefonie, er wel eens een contact tussendoor glipt.

Het contract dat u bent aangegaan is meerdere malen aan u bevestigd middels het conform artikel 4 van de algemene voorwaarden
Voor alle informatie over uw contract verwijzen wij u graag naar onze facturenportal op www.mijnmessagetothemoon.nl. Hier kunt u inloggen met uw e-mailadres. Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze eenvoudig aanvragen via de knop “wachtwoord vergeten”.

Graag wijzen wij op de betalingscondities zoals beschreven in artikel 8 van onze algemene voorwaarden . Wanneer de factuur binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen conform artikel 8.2 was voldaan en automatische incasso middels SEPA B2B incasso conform artikel 8.3. van onze algemene voorwaarden was ingeregeld was de ontstane situatie voorkomen.

Message To The Moon doet geen zaken met consumenten. Onze systemen zijn niet ingericht op consumenten. Mocht er door onze callcenter-collega’s in de aanname een fout gemaakt zijn, bijvoorbeeld omdat het nummer wel zakelijk wordt uitgegeven op websites o.i.d., begrijpen wij de omissie en bieden wij u daar onze welgemeende excuses voor aan. Het is soms moeilijk te controleren er is echter geen systeem dat zegt “dit is een particuliere lijn van de KPN”. De fout is dus begrijpelijk. U mag daarom ook binnen 30 dagen na melding aan ons zonder boete uitstappen. Of u kunt kiezen voor 50% korting die u van ons ontvangt uit coulance als u klant bij ons blijft. Wij kunnen u echter niet klant maken bij de concurrent. Dat moet u zelf doen.

Dat zou eventueel kunnen, de dienst loopt tot datum in de toekomst. Deze datum vindt u in de portal, of op uw factuur. Ook bevestigen wij de datum van opzegging in de bevestiging van opzegging. Echter, wanneer u niet (of niet met alle) diensten daadwerkelijk weg gaat als klant is het mogelijk dat u nota’s blijft ontvangen.

Dit betreft niet eerder gefactureerde kosten, zoals gevoerde gesprekken die niet eerder zijn gefactureerd. Niet eerder gefactureerde maar contractueel overeengekomen kosten kunnen tot maximaal 12 maanden na gebruik alsnog in rekening worden gebracht conform artikel 8.9 van de algemene voorwaarden. De volledige algemene voorwaarden kunt u hier vinden.