3CX app

overige-producten-astronaut

3CX app

Met de 3CX app neemt u uw telefooncentrale overal mee naar toe. U kunt hierdoor dus overal aan het werk. U heeft toegang tot uw (zakelijke) telefoonboek, u kunt gesprekken voeren en chatten met collega’s. U kunt ook uw klanten ondersteuning bieden en videogesprekken voeren.

3CX app installeren en configureren

U kunt de 3CX app gratis en eenvoudig installeren vanuit de app store of Google store. Volg vervolgens onderstaande stappen om uw app te configureren:

 1. Open de app. U dient voor het gebruik van de app de voorwaarden van de licentie overeenkomst te accepteren en de app toestemming te geven voor uw camera en microfoon.
 2. In uw welkomstmail of de web client vindt u een QR Code. Scan deze QR Code om de extensie automatisch te configureren en u bent klaar om te bellen.

QR-code vinden

Weet u niet waar u uw QR Code kunt vinden? Er zijn twee manieren waarop u deze unieke code kunt achterhalen:

 1. In de bijlage van uw welkomstmail. Deze mail heeft ‘’Welcome to 3CX’ als onderwerp. Indien u deze mail niet kunt vinden, kunt u support@messagetothemoon.nl mailen met de vraag of u een nieuwe welkomstmail kunt ontvangen.
 2. Ga naar uw web client. Ga naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Scan QR Code’.

Bellen via de 3CX app

Bellen met de 3CX app is net zo eenvoudig als bellen met uw smartphone. U kunt bellen door een nummer in te toetsen of tussen uw contacten te zoeken. Tijdens het bellen kunt u de volgende handelingen verrichten:

 • Doorverbinden: hierbij heeft u twee mogelijkheden:
  • Doorverbinden: verbind een gesprek door zonder contact te maken met de ontvanger.
  • Aangekondigd doorverbinden: een gesprek doorverbinden na een aankondiging bij de ontvanger.
 • Conferentie: hiermee kunt u meerdere deelnemers toevoegen aan het gesprek.
 • Rec: hiermee kunt u gesprekken opnemen.
 • Video: u kunt naast telefonisch bellen ook videobellen.
 • Nieuw gesprek: hiermee kunt u het huidige gesprek in de wacht zetten om een nieuw gesprek te starten.

Status delen

Met de 3CX kunt u via uw status laten weten of u wel of niet bereikbaar bent. Daarnaast kunt u hiermee ook zien of de persoon die u wilt bellen bereikbaar is. U heeft de keuze uit Beschikbaar, Afwezig, Niet storen, Onderweg of Tijdelijke status instellen.

Message To The Moon

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit veel verschillende 3CX pakketten. Zo is er altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf. Kijk hier voor meer informatie over 3CX en de pakketten van Message To The Moon.