Call Flow Designer

overige-producten-astronaut

Call Flow Designer

Met 3CX heeft u toegang tot Call Flow Designer (CFD). Dit is een handige tool waarmee u de verwerking van inkomende gesprekken kunt automatiseren. Op visuele wijze kunt u complexe call flows en spraak applicaties creëren zonder dat u geavanceerde programmeerkennis nodig dient te hebben. De CFD is volledig visueel en hierdoor is er weinig kennis van telefonie of programmeren vereist.

Spraaktoepassingen

Met Call Flow Designer maakt u eenvoudig spraaktoepassingen. Dit zijn programma’s die via de telefoon met de gebruiker communiceren en bepaalde logica uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een spraaktoepassing die een beller vraagt om een klantnummer dat vervolgens geverifieerd wordt aan de hand van de database. De oproep kan vervolgens op basis van de klantnummer naar een wachtrij worden gerouteerd.

Spraakapps in meerdere talen

CDF biedt geïntegreerde ondersteuning voor Google TTS- en STT-services om spraakapps meertalig te maken. Daarnaast kunt u hiermee ook spraak omzetten in tekst en andersom. U kunt geavanceerde, spraak gedreven oplossingen implementeren door:

  • Tegen uw klanten te praten in hun taal
  • Naar uw klanten te luisteren door spraak om te zetten in tekst en dir als input te gebruiken of om de flow van uw CFD-app te bepalen

Message To The Moon

Message To The Moon biedt verschillende 3CX pakketten aan. Kijk hier voor meer informatie over 3CX en de pakketten van Message To The Moon.