Gratis vast telefoonnummer met kengetal 030 in Utrecht aanvragen

Vraag een gratis 030 netnummer aan en schakel eenvoudig door naar uw mobiele of vaste nummer

message to the moon

Nieuw 030 nummer in Utrecht aanvragen

030 is het netnummer van Utrecht. Ideaal voor ZZP´ers en ondernemers in de regio Utrecht die met een herkenbaar en persoonlijk nummer de bereikbaarheid willen verhogen. Om een 030 nummer aan te vragen, hoeft u niet perse in Utrecht gevestigd te zijn. U kunt kiezen of u dit nummer doorschakelt naar een mobiel nummer of een vast telefoonnummer.

De gemeente Utrecht

Het aantal inwoners in Utrecht is ongeveer 360.000 inwoners. Er zijn rond de 35.000 bedrijven gevestigd in Utrecht. Naast de gemeente Utrecht is een 030 nummer ook ideaal voor de volgende regio´s: IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, ’t Gooi, Schalkwijk, Tull en ’t Waal.

Een gratis netnummer van Message To The Moon

Message To The Moon levert 030 nummers uit voorraad waardoor uw zakelijke nummer binnen 24 actief is. Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een wachtrij met wachtmuziek of een keuzemenu instellen. Ook is het 030 nummer inclusief 100 belminuten per maand.

Wilt u voor een andere regio een netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers in Nederland.

030 nummer aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gratis telefoonnummer:

Hidden
Uw keuze:*
Kies additioneel voor: