Gratis vast telefoonnummer aanvragen

Vraag een gratis vast nummer aan

message to the moon

Vraag direct een professioneel telefoonnummer aan

Een professionele uitstraling begint met een professioneel telefoonnummer. Daarom ontvangt u van ons een gratis vast nummer om gesprekken mee te ontvangen. Ideaal voor thuis of op het werk. Dit nieuwe nummer wordt doorgeschakeld naar uw persoonlijke 06-nummer of vaste toestel. Zo heeft u dus geen extra toestel nodig en bent u altijd goed bereikbaar. Wilt u ook uitbellen met uw nieuwe nummer? Dit kan voor slechts €5,- per maand.

De voordelen van een netnummer: netnummers zijn lokale nummers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De beller betaalt hier altijd het lokale tarief. Het voordeel van een netnummer voor ondernemers is dat het een regio gebonden nummer is. Hiermee maakt u een lokale indruk. Bent u bijvoorbeeld als ondernemer gespecialiseerd in een dienst die alleen u in de regio levert? Dan is een lokaal nummer de perfecte oplossing! Of heeft u liever een landelijk 085 nummer? Dit nummer is niet regio gebonden en geeft een professionele uitstraling. Ook bereikbaar vanuit het buitenland!

ZZP’ers en MKB’ers

Met een gratis telefoonnummer tillen ZZP’ers en MKB’ers hun bedrijf nét een stukje hoger. Zo stralen zij namelijk lokaliteit en professionaliteit uit naar hun klanten. Communiceer één bekend nummer naar uw klanten en laat vervolgens dit nummer doorschakelen naar een ander toestel of naar uw mobiel. Zo blijft u flexibel en hoeven klanten maar één nummer te onthouden. Als u gebruik maakt van een gratis vast nummer krijgt u ook de beschikking over een online telefooncentrale. Zo kunt u een welkomst tekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

Waarom geven wij u een gratis nummer cadeau?

Omdat wij u graag willen helpen op weg naar succes. Een goede bereikbaarheid voor uw klanten, potentiële klanten en leveranciers is namelijk cruciaal. En als u tevreden bent hopen wij natuurlijk dat u in de toekomst ook uw internet en telefonie bij ons afsluit.

Particuliere huistelefoon en draadloze Dect telefoon

Ook voor particulieren kan een abonnement bij Message To The Moon eenvoudig en snel geregeld zijn. Voor €5,- per maand voor een “vast” toestel en €0,05 per minuut belt u eenvoudig met een “vast” toestel thuis. U krijgt het toestel opgestuurd per post, het enige wat u hoeft te doen is de stekker erin te stoppen en aan het internet aan te sluiten. De aansluitkosten bedragen eenmalig €35,-. U kunt kiezen uit alle nummers die we op deze pagina aanbieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gratis telefoonnummer:

Hidden
Uw keuze:*
Kies additioneel voor:

Message To The Moon levert u een gratis netnummer in de volgende steden en dorpen

Stad Kengetal
Alkmaar 072
Almelo 0546
Alphen aan den Rijn 0172
Amersfoort 033
Amsterdam 020
Apeldoorn 055
Arnhem 026
Assen 0592
Barneveld 0342
Bergen op Zoom 0164
Breda 076
Dedemsvaart 0523
Delft 015
Den Haag 070
Den Helder 0223
Deventer 0570
Doetinchem 0314
Dordrecht 078
Drachten 0512
Ede 0318
Eindhoven 040
Emmen 0591
Enkhuizen 0228
Enschede 053
Gouda 0182
Groningen 050
Haarlem 023
Harderwijk 0341
Haarlem 045
Helmond 0492
Hengelo 074
Hoogeveen 0528
Hoogovens 0255
Hoorn 0229
Leeuwarden 0580
Leiden 071
Lelystad 0320
Maastricht 043
Middelburg 0118
Middenmeer 0227
Naaldwijk 0174
Nationaal nummer 085
Nijmegen 024
Oss 0412
Purmerend 0299
Roosendaal 0165
Rotterdam 010
‘s-Hertogenbosch 073
Sittard 046
Spijkenisse  0181
Terneuzen 0115
Tiel 0344
Tilburg 013
Utrecht 030
Venlo 077
Weert 0495
Woerden 0348
Zaandam 075
Zoetermeer 031
Zwolle 038

 

 

Een netnummer is een goede stap voor ZZP’ers en MKB’ers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een netnummer straalt namelijk lokaliteit en professionaliteit uit. Telefoonnummers met kengetal zijn vaste nummers die beginnen met een lokaal netnummer. Elke regio in Nederland heeft zijn eigen netnummer. Bekende netnummers zijn bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam. Mensen uit de regio herkennen deze nummers. Als eerste contactpunt of kennismaking kan dit leiden voor een positieve eerste impressie. U maakt zo namelijk gelijk een lokale indruk! ZZP’ers gebruiken té vaak nog hun eigen mobiele nummer om in contact te komen met hun klanten. Maar het is niet mogelijk om de hele dag de telefoon op te nemen. Hiervoor bied een netnummer uitkomst:

  • Overal bereikbaar

U kunt uw lokale nummer door laten schakelen naar een ander toestel. Zo kunt u klanten een vast nummer laten bellen en deze toch laten uitkomen op uw toestel op kantoor. Als u even buiten de deur bent kunt u deze ook door laten schakelen naar uw mobiele telefoon. U blijft dus flexibel en hoeft maar één nummer naar uw klanten te communiceren.

  • Extra functies

Als u gebruik maakt van een lokaal nummer krijgt u ook de beschikking over veel extra functies. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

Vragen

Algemeen

Netnummers zijn lokale nummers. Denk hierbij aan een 020-nummer in Amsterdam, 010 in Rotterdam en 070 in Den Haag.

Lokale nummers zijn vaste nummers die beginnen met een lokaal netnummer. Elke regio in Nederland heeft zijn eigen netnummer. Bekende netnummers zijn bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam. Mensen uit de regio herkennen deze nummers. Als eerste contactpunt of kennismaking kan dit leiden voor een positieve eerste impressie. U maakt zo namelijk gelijk een lokale indruk! U kunt dit nummer laten doorschakelen naar uw mobiele nummer. Zo bent u overal bereikbaar. Ook krijgt u de beschikking over de functionaliteiten van een telefooncentrale. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

Wij bieden u een gratis telefoonnummer aan omdat we u op weg willen helpen naar succes. En we hopen natuurlijk dat u uw internet en telefonie ook bij ons afsluit. Een goede bereikbaarheid voor uw klanten, potentiële klanten en leveranciers is namelijk cruciaal.

Specifiek

Ja, dit is mogelijk. Klik hier voor vast op mobiel.

Een 085-nummer geeft uw onderneming een landelijke uitstraling. Ideaal dus voor webwinkels of ondernemers met een landelijke bereikbaarheid. U kunt in heel Nederland één nummer communiceren. En u kunt zelfs door buitenlandse nummers gebeld worden. Een 085-nummer helpt u bij uw grenzeloze ambities!