Cloudopslag non-profit organisaties

overige-producten-astronaut

Cloudopslag voor non-profit organisaties

Met Cloud in Amsterdam van Message To The Moon kunt u uw non-profit organisatie naar een hoger niveau tillen. Zo kunt u al uw middelen op één plek verzamelen, real-time samenwerken en efficiënter communiceren.

Alles op één plek

Door al uw documenten te verzamelen op Cloud in Amsterdam heeft u altijd en overal toegang tot deze documenten. Dit geldt voor iedereen met wie u deze documenten heeft gedeeld. Komt één van uw collega’s iemand tegen die geïnteresseerd is in het doel van uw organisatie? Dan kan hij of zij direct laten zien waar jullie mee bezig zijn door de juiste documenten te openen in Cloud in Amsterdam.

Real-time samenwerken

In Cloud in Amsterdam kunt u real-time samenwerken met uw collega’s, zelfs als deze zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Iedereen met toegang kan namelijk in de documenten werken. Op deze manier hoeft u niet eindeloos bestanden naar elkaar te mailen en kunt u voorkomen dat iemand in het verkeerde bestand werkt.

Efficiënter communiceren

Met de videoconference tool van Cloud in Amsterdam kunt u efficiënter communiceren met uw collega’s. Dit is vooral handig als u collega’s heeft die zich in een ander deel van de wereld bevinden. Zo kunt u altijd en overal met elkaar communiceren, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Message To The Moon

Message To The Moon heeft verschillende Cloud in Amsterdam pakketten. Zo is er voor elk bedrijf de perfecte oplossing. Kijk hier voor meer informatie over Cloud in Amsterdam en de pakketten van Message To The Moon.