Cloudopslag voor het onderwijs

overige-producten-astronaut

Cloudopslag voor het onderwijs

Met Cloud in Amsterdam kunt u het lesgeven een stuk makkelijker maken. U kunt namelijk overal real-time samenwerken met collega’s en leerlingen, eenvoudig met elkaar communiceren en eenvoudig uw lessen beheren.

Real-time samenwerken

Met Cloud in Amsterdam kunt u real-time samenwerken met uw collega’s en uw leerlingen. U kunt namelijk, met iedereen die toegang heeft, in hetzelfde bestand werken. Zo hoeft u niet eindeloos bestanden te mailen en kunt u voorkomen dat iemand in het verkeerde bestand werkt.

Eenvoudig communiceren

Met de videoconference tool van Cloud in Amsterdam kunt u eenvoudig met uw collega’s of leerlingen communiceren, ook buiten het klaslokaal. De videoconference tool is heel toegankelijk en eenvoudig te gebruiken. Hierdoor zullen ook de leerlingen deze tool kunnen gebruiken.

Eenvoudig lessen beheren

Cloud in Amsterdam zorgt ervoor dat u eenvoudig uw lessen kunt beheren. Met de Open Office programma’s kunt u eenvoudig opdrachten of toetsen maken. Daarnaast heeft u altijd toegang tot deze bestanden. Met de agenda in Cloud in Amsterdam kunt u ook eenvoudig uw taken en herinneringen zien en vergaderingen inplannen.

Message To The Moon

Wilt u ook uw lessen eenvoudiger kunnen beheren en beter kunnen communiceren met uw leerlingen en collega’s? Kijk dan hier voor meer informatie over Cloud in Amsterdam.