Cloudopslag voor retail

overige-producten-astronaut

Verschillende contractperiodes voor uw internetpakket

Cloud in Amsterdam is ideaal voor retailers. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuwe producten sneller op de markt brengen, vanuit overal uw winkel runnen en nieuw marketingmateriaal creëren en veilig beheren.

Nieuwe producten sneller op de markt brengen

Met Cloud in Amsterdam kunt u sneller nieuwe producten op de markt brengen. U kunt namelijk een stuk efficiënter en sneller samenwerken met collega’s of andere partijen. Met de Open Office programma’s in Cloud in Amsterdam kunt u eenvoudig bestanden maken. Daarnaast kan iedereen met toegang deze bestanden bewerken waardoor u real-time kunt samenwerken, in plaats eindeloos nieuwe bestanden te mailen. Daarnaast beschikt Cloud in Amsterdam over een agenda en kunt u taken aan personen toewijzen. Tenslotte kunt u met Cloud in Amsterdam ook videobellen, waardoor u snel en eenvoudig kunt overleggen met uw collega’s.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden

Met Cloud in Amsterdam heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden. Dit geldt ook voor de personen met wie u deze bestanden gedeeld heeft. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat iedereen die aan het werk is toegang heeft tot de juiste bestanden. Op deze manier hoeft u niet eindeloos bestanden te mailen en kunt u voorkomen dat iemand met het verkeerde bestand werkt.

Message To The Moon

Met Cloud in Amsterdam van Message To The Moon kunnen retailers efficiënter werken. Benieuwd wat Cloud in Amsterdam voor u kan doen? Kijk dan hier voor meer informatie over Cloud in Amsterdam en de pakketten van Message To The Moon.