Cloudopslag voor zorginstellingen

overige-producten-astronaut

Cloudopslag voor zorginstellingen

Cloud in Amsterdam brengt veel voordelen met zich mee voor zorginstellingen. In de zorg wordt dagelijks ontzettend veel informatie verzameld. Het is dan ook ontzettend belangrijk om deze informatie veilig op te slaan en ervoor te zorgen dat alle betrokkenen bij deze informatie kunnen komen. Cloud in Amsterdam zorgt ervoor dat alle hulpverleners toegang hebben tot de documenten, is aantrekkelijk qua kosten en garandeert veiligheid.

Iedereen toegang tot documenten

Met Cloud in Amsterdam kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot bepaalde documenten, door deze documenten te delen. Iedereen aan wie u toegang verleent, heeft dan op elk moment en op elke plek toegang tot deze documenten. Dit zorgt ervoor dat de hulpverleners deze documenten ook sneller tevoorschijn kunnen halen, omdat ze alleen in Cloud in Amsterdam hoeven te kijken.

Aantrekkelijk qua kosten

Doordat er in de zorg dagelijks ontzettend veel informatie wordt verzameld, is het belangrijk dat er altijd opslagruimte is waar deze informatie opgeslagen kan worden. Als dit op fysieke computers gebeurt, moet er eens in de zoveel tijd een nieuwe schijf gekocht worden omdat de opslagruimte vol raakt. Hierdoor bouwen de kosten op. Met Cloud in Amsterdam heeft u niet alleen ontzettend veel opslagruimte, maar kunt u ook eenvoudig opschalen indien dit nodig is. Hierdoor bent u voordeliger uit dan als u constant nieuwe schijven moet kopen.

Gegarandeerd veiligheid

Als u gegevens opslaat op een computer of harde schijf, bestaat de kans dat dit apparaat gehackt wordt of kapot gaat. Hierdoor kan al uw waardevolle informatie verloren gaan. Cloud in Amsterdam is niet alleen sterk beveiligd, maar maakt ook een online back-up van uw gegevens op een andere server. Hierdoor raken uw gegevens niet verloren bij brand of andere calamiteiten.

Message To The Moon

Bij Message To The Moon heeft u keuze uit verschillende pakketten. Kijk hier voor meer informatie over Cloud in Amsterdam en de pakketten van Message To The Moon.