20 oktober 2021

Hoe ziet uw factuur eruit?

Facturen van Message To The Moon

Als klant van Message To The Moon krijgt u één keer per maand een factuur.

De opbouw van uw factuur

Uw factuur van Message To The Moon bestaat uit drie onderdelen; maandelijkse abonnementskosten, verbruikskosten en eenmalige kosten.

Uw abonnementskosten bevatten alle vaste maandelijkse kosten van de diensten die worden afgenomen bij Message To The Moon. Uw variabele kosten bevatten uw verkeer- en/of gesprekskosten en zijn gefactureerd op basis van uw daadwerkelijke verbruik. Deze worden achteraf in rekening gebracht op basis van uw daadwerkelijke verbruik. Als u gebruik maakt van een bundel, worden deze kosten niet in rekening gebracht. Maar als u kosten buiten de bundel vallen, zoals gesprekken naar betaalde servicenummers of het buitenland, worden deze wel in rekening gebracht. Eenmalige kosten zijn gebaseerd op incidentele zaken en worden eenmalig gefactureerd. Hier vallen bijvoorbeeld kosten voor het verwerken van vragen en wijzigingen onder of eenmalig in rekening gebrachte kosten, zoals het uitleveren van nieuwe apparatuur.

Factuur voorbeeld

Om een beter beeld te krijgen van hoe een factuur van Message To The Moon in elkaar steekt, kunt u dit voorbeeld factuur bekijken.

Klantenportal

Mijn Message To The Moon is de klantenportal van Message To The Moon. In deze klantenportal kunt u o.a. uw facturen en orders inzien, tickets aanmaken en nieuwe producten bestellen. Om in te loggen op Mijn Message To The Moon, klik hier.