Gratis vast telefoonnummer met kengetal 085 aanvragen

Vraag een gratis 085 netnummer aan en schakel eenvoudig door naar uw mobiele of vaste telefoon

message to the moon

Gratis 085 nummer

Zorg voor een professionele uitstraling met een 085 nummer. Een 085 nummer is een landelijk bedrijfsnummer. Een 085 netnummer geeft uw onderneming een landelijke uitstraling. Ideaal dus voor webwinkels of ondernemers met een landelijke bereikbaarheid. U kunt in heel Nederland en zelfs in het buitenland met één nummer communiceren.

Standaard wordt uw nummer “vast op mobiel” afgeleverd, dat wil zeggen dat uw nieuwe nummer doorgeschakeld wordt naar een nummer dat u al heeft (dat kan ook een ander vast nummer zijn). Met Vast op Mobiel worden de gesprekken van uw nieuwe nummer doorgeschakeld naar uw eigen mobiele telefoon. Ideaal als u op zoek bent naar een professioneel nummer voor uw bedrijf maar ook flexibel wilt zijn.

Een gratis vast telefoonnummer van Message To The Moon

Message To The Moon levert 085 nummers uit voorraad waardoor uw zakelijke nummer binnen 24 actief is. Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een wachtrij met wachtmuziek of een voicemail instellen. Ook is het 085 nummer inclusief 100 belminuten per maand.

Wilt u voor een andere regio een netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers in Nederland.

Extra mogelijkheden 

Message To The Moon biedt ook een 085 nummer met extra functionaliteiten. Zo is het mogelijk om met de handige app ook uit te bellen met uw 085 nummer en krijgt u 5 licenties voor uw eigen online telefooncentrale. Met behulp van deze online telefooncentrale kunt u bijvoorbeeld een keuzemenu of wachtrij met wachtmuziek instellen voor uw 085 nummer.

Wilt u een 085 nummer met nog meer functies? Klik dan hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gratis telefoonnummer:

Hidden
Uw keuze:*
Kies additioneel voor: